Ако се интересувате как правилно да се грижите за косата

...
Ако се интересувате как правилно да се грижите за косата
Коментари Харесай

5 вида козметика за коса, които трябва да имате!

Ако се интересувате по какъв начин вярно да се грижите за косата си, по какъв начин да ѝ осигурите вярното равнище на хидратация, отбрана или подсилване, вие сте попаднали на вярното място. Днес ще ви представим 5 категории козметика, които наложително би трябвало да са във вашата козметична чанта. 

1. Балсами и маски за коса 
Как да овлажните скалпа си – 5 потвърдени съвета
Косата, изключително при дамите, от дълго време се е трансформирала в един от главните атрибути на хубостта, по тази причина желаеме тя да бъде красива и се гр...
Прочети повече
Неразделна ежедневна грижа за косата е систематичното използване на маски и балсами за коса. Макар и всекидневно, след всяко измиване се употребяват балсами за коса, които овлажняват, само че най-много омекотяват и улесняват разплитането на косата. Маските за коса имат по-силен, по-интензивен резултат, защото надълбоко овлажняват и възвръщат повредените структури на косата с разнообразни козметични процедури. Струва си да употребявате тези артикули взаимозаменяемо, с цел да не претоварвате нишките прекалено много. 

2. Подкисляващи балсами - предложение за боядисана коса

По-горе споменахме за балсами, само че взехме решение да отделим настрана място на подкиселяващите балсами. Но за какво? Подкиселяването на косата е доста, доста значимо за вярната грижа за косата. Има доста типове балсами: изброяваме, наред с други, изглаждащи, овлажняващи, възстановяващи, засилващи блясъка и за боядисана коса, т.е. подкисляващи косата. Такива балсами затварят кутикулата на косъма, което обезпечава хубав искра на косата, овлажнява я, предотвратява потъмняването и накъдрянето и резервира и резервира пигмента. 

3. Сухи шампоани - извънредно комфортен артикул

Знаете сухите шампоани, нали.Те сатрахотен артикул, който ще освежи прическата ви за минута. Ако нямате време да измиете косата си заран, напръскайте кичурите до корените с обичания си изсъхнал шампоан, разресете косата си усърдно и готово! Сега можете да продължите напред и да завладеете света.
10 естествени храни за витална, здрава и дълга коса
Здравата лъскава коса е това, за което мечтае всяка жена. В резултат от метода на живот, генетиката и недохранването косата ни постоянно ст...
Прочети повече
4. Пилинг на скалпа

Когато става въпрос за пилинг, най-често се фокусираме върху ексфолирането на мъртвите кожни кафези от тялото или лицето си, само че рядко се сещаме за разчистване на скалпа. Струва си да се сприятелите с тези козметични артикули, които почистват скалпа и подтикват микроциркулацията, дейно премахвайки пърхота, дискомфорта и сърбежа. Ексфолиантите за скалпа приготвят кожата за потребление на други специфични артикули като: ампули срещу косопад, ампули срещу пърхот и ампули за мазна коса.

5. Масла и серум

Можете да подкрепите ежедневната си грижа за косата с разнообразни типове масла и серуми за коса. Те ще прeдадат искра на косата ви и ще я създадат ослепителна със здравия си тип. Всеки може да има красива и вярно подхранена коса, задоволително е лекуването да се настройки към избрания вид коса. Серумите и маслата за коса, са богати на витамини и други хранителни субстанции, които ще обезпечат на всички видове коса вярна грижа и отбрана против нездравословните външни фактори.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР