Ако се чувствате уморени непрекъснато и то след като сте

...
Ако се чувствате уморени непрекъснато и то след като сте
Коментари Харесай

Знаците, които душата ви изпраща, за да ви каже, че е изморена

Ако се чувствате изтощени непрестанно и то откакто сте си почивали през целия ден, това евентуално не е единствено физическа отмалялост. Когато се натрупа повече стрес, умората става душевна. Има моменти, в които мечтаем за отмора надалеч от света, сами със себе си – тогава душата ви споделя, че е време да си отпочине. Изслушайте я.
Ето какви други знаци може да ви прати тя, не ги подценявайте:
 Три признака, че това не е верният човек Три признака, че това не е верният човек
Струва ви се, че във връзката ви всичко е наред. Но въпреки всичко нещо ви изтезава и не разбирате за какво. В този случай би трябвало да слушате тялото...
Умора след сън – съумявате да си осигурите нужните осем часа първокласен сън, само че отново се чувствате изтощени. Събуждате заран е мъчно, заспиването от време на време също. Чувствате се по този начин, като че ли сте полагали тежък физически труд, а това е надалеч от истината. Време е да дадете на душата си заслужена отмора.
Мечтаете за бягство – както към този момент споменахме, бягство от всички и всичко. Едва издържате скучното всекидневие, чувствате, че оцеляване, а не живеете. Мислите ви препускат една след друга, а смяната не идва. Тогава желаете единствено да отделите известно време за себе си и да се погрижите за душата си.
Пълно равнодушие – към протичащото се към вас. Нямате стремежи за нищо, даже за занимание или забавни, които преди са ви карали да се вълнувате. Нищо не може да възпламени искрата у вас. Време е за душевна отмора и това го демонстрира ясно.
Внезапна промяна на прочувственото положение – в един миг се смеете, а в идващия сълзи напират в очите ви. Може би сами се учудвате от себе си и се питате какво ви става и за какво се случва всичко това. Отговорът е един и той е, че душата ви има потребност от отмора. Колебанията в страстите са знак за насъбрано напрежение, което взема връх, предизвикано от дадена обстановка. Може би знаете коя е тя, може би. Важно е да си възвърнете контрола, а това не би било допустимо без рестарт с отмора.
 Страдание до безкрайност: 1 от 10 души развиват дълъг Коронавирус Страдание до безкрайност: 1 от 10 души развиват дълъг Коронавирус
Поне 1 от 10 души, публично оздравели от коронавирусната пневмония, продължава да се усеща болен 2-3 и даже 6 месеца след диагнозата...
Потискане на страсти – това е другата прекаленост. Когато не изразявате страстите, преструвате се, потискайки ги, а те се натрупат и натрупат. Не опитвайте да се самозаблудите, че всичко е наред, когато не е. Просто го приемете и преминете през съответното житейско затруднение. Ще се почувствате доста по-удовлетворени, в случай че спрете за миг и си дадете отмора. Може би се чувствате неразбрани от близките и не можете да откриете събеседник, на който да излеете тъгата си. Тогава вземете нещата в свои ръце и се отдалечете от света за малко. Позволете на душата да си почине, а и на тялото също. Не подминавайте този симптом за отмалялост на съществото ви, прегърнете го и се възползвайте от опцията за отмора.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР