Ако се чудите в коя сфера ви е писано да

...
Ако се чудите в коя сфера ви е писано да
Коментари Харесай

Чудите се каква професия да изберете? Може да ви помогне месецът на раждане

Ако се чудите в коя сфера ви е писано да се развивате и коя е най-подходящата работа за вас, вижте тук: Месецът на раждане е доста определящ за професионалното ни развиване и постоянно се оказва, че опитваме доста и разнообразни неща, в които си мислим, че сме положителни, само че се оказва, че това не е тъкмо за нас.

Ето кои са подобаващите специалности съгласно месеца на раждане!

Януари

Родените през януари са борбени и артистични. За тях е уместно да се занимават с изкуство. Музика, танци или даже спорт. Кариерата им би била сполучлива с такива инициативи.

Февруари

Всички родени през февруари могат да бъдат доста сполучливи лекари, фармацевти или медицински лица. Всичко в тази сфера им се отдава безотказно.

Март

Подходящите специалности за всички през март са свързани с литературата. Хора на словото, поети, публицисти, режисьори и други в тази сфера.

Април

Хората от месец април могат да бъдат сполучливи предприемачи. Имат усет за кариерното си развиване и знаят по какъв начин да изкарват пари.

Май

Страхотно вероятност за развиване на хората, родени през май е обвързвана с полетите. Подходящи специалности са водачи, летци, стюардеси и всичко обвързвано с летенето и небето.

Юни

През юни пък се раждат най-вече представители на точните науки като физика, химия, математика. Подходящи специалности са свързани с изследователската активност.

Юли

Родените през юли са доста търпеливи и всеотдайни, по тази причина подобаващи специалности за тях са преподаватели, учители, учени, професори и хора на науката.

Август

Трудолюбието на родените през август се цени и вижда. Те имат триумфи с специалности като архитекти, интериорни дизайнери, зъболекари или дизайнери на облекла.

Септември

Родените през септември са огромни перфекционисти и могат да се изявят и впишат идеално в специалности като редактор, управител, водач, детектив и други.

Октомври

Хората, които честват рожден ден през този месец имат усет за покупко-продажбите и търговията. Те могат да развиват частен бизнес, да бъдат професионални търговци в огромни компании и да образоват личен състав.

Ноември

Родените през ноември могат да се насочат към по-артистичните специалности като фотографи или музиканти. Подходяща за тях е и работа като началник готвачи и ресторантьори.

Декември

Много от огромните и видни политици са родени през последния месец от година. Определено хората от този месец могат да бъдат страхотни водачи и сполучливи политици.

Източник " Трафик "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР