Ако се чудите с какво се занимава Златан Ибрахимович, докато

...
Ако се чудите с какво се занимава Златан Ибрахимович, докато
Коментари Харесай

Ибрахимович на лов за глигани в Македония

Ако се чудите с какво се занимава Златан Ибрахимович, до момента в който Жозе Моуриньо разкриваше, че шведът може да напусне Манчестър Юнайтед, в случай че пожелае, ето и отговорът.

Ибра е на загадка отмора в Македония, което стана ясно от фотография, направена от негови почитатели в град Щип и оповестена в “Туитър”.

Zlatan Ibrahimovic is in Stip (Macedonia) where he's boar hunting with friends. He was seen yesterday in a restaurant and a lot of locals met him. He said to them that his visit was supposed to be secret & that he's going to spend a few days in the city. #MUFC #mulive @utdreport pic.twitter.com/JZYCkxrXLQ
— Filip Mishov (@fmishov) 29 януари 2018 година
Шведът е прочут като безсърдечен стрелец в наказателното поле, само че явно е гибелен и с пушка в ръка. Оказа се, че той е в съседката ни поради лов на глигани.



Въпреки че желал да мине тайно, той е бил заведен от свои другари в локално заведение, където доста хора го познали и го засипали с молби за подписи и фотоси.



Така визитата на Ибра не останала незабелязана от медиите. Таблоидът “Сън” отбелязва, че в Македония Златан е взел участие в снимането в реклама на марка коли. Той ще остане няколко дни в Щип, където върви на лов за глигани със своите другари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР