Ако се чудите с какво да разпуснете през идните почивни

...
Ако се чудите с какво да разпуснете през идните почивни
Коментари Харесай

Топ сериали, които може и да сте пропуснали да изгледате

Ако се чудите с какво да разпуснете през идните почивни дни и да се откъснете за малко от заливащите ни отрицателни вести, имаме за вас лист с няколко сериалчета, които може инцидентно да сте изпуснали, а те в действителност си заслужават отделеното време.

„ Sex/Life “

Ако харесвате трилогията “Петдесет нюанса “, то тогава сериалът „ Секс/Живот “ сигурно ще ви допадне. Историята наблюдава любовния триъгълник сред жена на име Били Конъли, брачна половинка ѝ и предишното ѝ, което ще я преследва през всичките 8 епизода. Мъжът ѝ Купър е просто съвършен – хубав, богат, любящ, само че след няколко години, той стартира да я подценява полово. Главната актриса тайничко си мечтае още веднъж да се върне в буйните си юношески години, когато не е женена, няма деца и не е просто скучна стопанка. Проследете сюжетната линия на една някогашна секс богиня и нейните мечти към настоящия ѝ отегчителен живот. 

Виж още: Не е мъжко ли? Това са най-странните неща, от които мъжете ги е позор, само че обожават

via GIPHY

“Why women kill ”

Вторият сезон на „ Защо дамите убиват “ е тук, с цел да ни опише историите на две омъжени дами от 50-те години в Съединени американски щати. Едната е стопанка, която никой не вижда, до момента в който не взема решение да се причисли към градинарския клуб на богатите съпруги в града. Втората е председателката на клуба – тя има високи условия към всички новоприети. Най-голямото ѝ предпочитание е възрастният ѝ брачен партньор да почине, с цел да наследи всичкото му благосъстояние, което да харчи с любовника си. Пътят на двете дами се пресича след едно ликвидиране, като по този метод излизат нескрито мръсните им секрети от предишното и сегашното.

via GIPHY

„ Оutlander ”

„ Друговремец “ е сериал за тези от вас, които с голямо предпочитание се впускат в света на приключенско-фантастичния род. Главната актриса Клеър Рандал пътува във времето, а епизодите са изпълнени с безгранична обич и мощна ненавист. Английската хубавица Клеър е здравна сестра на фона на Втората международна война. При едно пътешестване до Шотландия с мъжа си тя се озовава няколко века обратно и ориста ѝ се преплита със свободолюбивия шотландец Джейми Фрейзър. Любовта сред двамата е изпепеляваща и разтърсваща. С този сериал ще попаднете в един обаян свят на чудеса и магии.

Виж още: 7 обстоятелството, които Виктория Капитонова се опита да скрие от нас

via GIPHY

„ A Discovery of Witches “

„ Аз, вещицата “ е акомодация на трилогията на Дебора Харкнес и разкрива тайния свят на едни невероятни създания. Даяна Бишъп е историк и специализира в региона на старинните ръкописи. В архивите измежду тях тя намира един, обвързван с вълшебства, което поставя началото на магичните разкрития в сериала. В хода на дейностите разкрива, че е магьосница и се среща с професора по генетика Матю Клермон, който се оказва върколак.

Виж още: Руснак изуми всички: Купи си 50 чийзбургера преди McDonald's в Русия да затвори

via GIPHY

„ Love life ”

Сериалът наблюдава живота на разнообразни персонажи и техния любовен живот в другите епизоди, което ни дава опция да се докоснем до тях по-отблизо и да съпреживеем техните страсти. Задължително погледнете „ Любовни случки “ – няма да съжалявате.

via GIPHY

Изображение: https://www.instagram.com/adiscoveryofwitchestv/, https://www.instagram.com/why_women_kill/, https://www.instagram.com/p/CapqWUasc4v/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР