Ако се чудите кои да най-удивителните пътища по света -

...
Ако се чудите кои да най-удивителните пътища по света -
Коментари Харесай

Най-удивителните пътища по света

Ако се чудите кои да най-удивителните пътища по света - спрете. Сега ще ви покажем кои са те:

Околовръстен път на Исландия
През топлите месеци цяла Исландия може да се обиколи по Околовръстния й път - маршрут от 828 благи, който прегръща брега на тази островна страна. По пътя ще преминете около извисяващи се водопади, ледникови лагуни и полета, цялостни с овце, написа Профит.
Пърт до Риф Нингало, Западна Австралия

Отдалеченото крайбрежие на Западна Австралия е същинска фантазия. На съвсем 12-часово пътешестване от Пърт - един от най-изолираните огромни градове на земята, до коралите на Риф Нингало, няма да срещнете доста хора или коли. Има обаче доста естествени чудеса.

Разходете се измежду странните скални формирания в националния парк Пинаклис, ерозиралите остатъци от липсващ вулкан, катерете се по скалите в националния парк Калбари и се полюбувайте на кенгуруто в еко курорта Сал Салис.
Маршрут 66

Има няколко пътища, които са знак на Америка, като " Маршрут 66 " - една от най-старите автомагистрали, който пресича Щатите. Построена през 1926 година, в началото тя се простира от Чикаго до Санта Моника.

Въпреки че Път 66 беше отстранен от системата на автомагистралите на Съединени американски щати през 1985 година, той остава известен туристически маршрут.
Тайванската автомагистрала Сухуа

Шофирането по този сектор не е за слаби сърца. Този път с дължина 73 километра на провинциална автомагистрала № 9, която обгръща източното крайбрежие на Тайван, е прочут със своите остри завои, падащи скали и свлачища.

Тези, които са задоволително смели, с цел да рискуват шофирането, са възнаградени с невероятни гледки към Тихия океан от стръмните скали на автомагистралата.
Калифорнийската автомагистрала 1

Най-дългият щатски маршрут в Калифорния, тази автомагистрала е с дължина 655.8 благи и минава през красива природа в региона на Биг Сур, където обгръща скалите и продължава през няколко крайбрежни парка и гора.
Романтичният път на Германия


Мечта за доста хора, " сантименталният път " е маршрут с дължина 220 благи, който минава сред живописните градове и крепости в Южна Германия.

Акцентите включват палат Вертхайм, опустошен каменен палат, датиращ от 12-и век, Хоес Шлос, късен готически укрепен палат, който от епохи служи като лятна резиденция на принц-епископите на Аугсбург, и Свети Георги, величествена късно-готическа черква с врата - кула.
Швейцарският проход Фурка

Този висок планински проход в Швейцарските Алпи може да ви наподобява прочут. Той е част от сцена във кино лентата " Джеймс Бонд " " Голдфингър ".

На надморска височина от съвсем 8000 фута, проходът е стръмен, закривен и се намира в един от най-снежните региони в страната, което го прави евентуално рисково странствуване. Но тези, които поемат риска, ще се насладят на фантастична алпийска гледка и буйни хълмове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР