Ако се чудите кога точно е кукуво лято, ето го!

...
Ако се чудите кога точно е кукуво лято, ето го!
Коментари Харесай

Ще паднете от смях с тези лафове на Емо Чолаков от юни

„ Ако се чудите по кое време тъкмо е кукуво лято, ето го! Тъкмо стартира и внезапно изкука “. Това е единствено едно от казаното от синоптика на bTV Емил Чолаков. Ето къса подборка на останалите му лафове за юни, които несъмнено ще ви накарат съществено да се засмееете.

 
6 юни
С повече облаци стартира денят в Югозападна България, където през нощта даже съумя да превали, само че единствено едвам съобщи териториални искания.

На морето имаме летните 25-28 градуса на въздуха и 21-23 на водата. Прежалих се, вървях персонално да я опитвам, с цел да не приказвам ала-бала. Прекрасна е!

7 юни
Ще вали – няма да вали. На маргаритки ни направи. Какво, къде, по кое време – тази антична руска тв игра никой не може да ви я отиграе във връзка с бурите и градушките.

Не се подвеждайте по календара, пазете се следобяд в жегата и пийте повечко вода, без да ви пука кой какво написа по Facebook-а.

8 юни
Предлагам да не се вторачваме единствено в бурите, тъй като времето е като живота – през множеството време е слънчево. Дори да ни очука някоя градушка, по-късно слънцето изгрява още по-ярко. Радост и горест!

11 юни
Само в някои по-планински места преваля и прегърмя неенергично и без изключително предпочитание.

Без дъжд температурите незабавно скочиха, а смятайте на следващия ден какво ще стане. Всъщност не се напрягайте, хората са ви го сметнали. Утре чакаме до 35-36 градуса. Пийте доста вода, пийте си и хапчетата, в случай че имате такива.

На морето е идеално! Ясни висини и море тепсия – приказка!

12 юни
В Русе и Оряхово през днешния ден бе 35 градуса, а на следващия ден ще е още по-горещо! Силно предлагам плажа, че и по морските градове ще е анормално и аморално горещо.

14 юни
По мотив международното вали и гърми като за международно... А майка ми и вуйна ми ми споделиха да ви кажа, че аз съм му единствено представител на времето.

15 юни
Вчера за Източна България бяхме дали код зелено, т.е. розово и прелестно, само че в Разград се изляха 43 литра на кв.м. Това е пролетта – тъкмо познаване няма. У вас вали, у комшията грее слънце и туй то!

18 юни
Такъв проливен дъжд се изля в София, че виждам животните започнаха да се събират по двойки и да се оглеждат за по-солиден кораб.
 
19 юни
Внимавайте с локвите по улиците, че могат да се окажат вход за метрото. И въпреки всичко, колкото и да ни вали тук, не си ли на морето – на изсъхнало си!

Вчера синоптичната ни станция на 7-ми километър очевидно е била леко настрана от потопа, тъй като е измерила единствено 22 литра на кв.м. В центъра евентуално са се излели 50 литра... За край: Тате, тате, надалеч ли е НДК? – Не приказва, а плувай!

20 юни
Днес е денят знамение! Още в 9 сутринта във Варна мериха 27 градуса. А за какво на картата ни написа оптималната 26, питайте ме, не мога да ви кажа.

Ден преди да отрежем лентата на лятото напълно никак въобще изобщо на никое място няма да вали. Скоро такова знамение няма да имаме!

В сряда планината ще е на правилото „ Царят дава, пъдарят не дава “. Времето ще разрешава, само че делникът ще озаптява.

22 юни
Вижте какъв хубав леден фронт надвисва над главите ни. Страшни хубости ще сътвори! В събота, желае ли запитване, ще продължи да трещи. Другата седмица също ни чакат стихии. Докога по този начин? Хич не е за разправяне, само че щом настоявате, ще ви кажа – не му се види краят.

24 юни
Ей така кат‘ стане, начи! Докато се усмихнем, и се озъбим. Сутрин сме с едноцифрени температури.

25 юни
Ако се чудите по кое време тъкмо е кукуво лято, ето го! Тъкмо стартира и внезапно изкука. Температурите са такива, че си извадих юргана... Представяте ли си да се засилите към планина? Сакън, недейте!

26 юни
Дойде лятото и незабавно ми стана горещо... под двете родопски одеяла, с които се загъвам вкъщи. Чакам всеки миг по bTV да завъртят „ Сам у дома “. Вижте какъв циклон се завъртя над Балканите. Гърците са го кръстили „ Нефели “, само че напълно не е нефелен.

27 юни
Не е хубаво човек да се хвали с недобре свършена работа, само че с голямо наслаждение ще заявя: Пак не познахме. Оранжевият код за нощес обещаваше потопи до 65 литра, само че нищо сходно не се случи. Имаме най-вече 26 литра в Карнобат и 30 в Силистра. Доста брутална обаче е обстановката в Гърция, и то по обичани места.

Днес чакаме още стихии. И температури чакаме, и то идеални, само че в случай че юни беше РЮНИ. Сериалът „ Игра на кодове “ ще се окаже по-безкраен и от „ Дързост и хубост “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР