Ако се чудите кога може да очаквате първите 5G телефони

...
Ако се чудите кога може да очаквате първите 5G телефони
Коментари Харесай

Qualcomm очаква поне два 5G флагмана през 2019 г.

Ако се чудите по кое време може да очаквате първите 5G телефони на пазара, имаме ненапълно формален отговор от самите Qualcomm . По време на присъединяване в 4G/5G Summit, изпълнителният шеф на компанията Кристиано Амон разгласи, че въз основата на това, което Qualcomm знае, „поне два огромни флагмана“ с 5G радио ще се появят следващата година. Единият би трябвало да пристигна през първата половина, а другият през празничния сезон.
Това никога не е изненада, имайки поради, че Oppo, Vivo и Xiaomi към този момент тестват свои лични 5G телефони, въпреки да не знаем дали ще ги пуснат на пазара следващата година и най-много дали в действителност става въпрос за флагмани. Motorola работи даже още по-предпазливо като сложи Snapdragon X50 5G от Qualcomm в един Moto Mod, тъй че всички съвместими Moto модели ще имат опция за ъпглейд при започване на 2019 година

От листата на Qualcomm по-долу липсват няколко огромни имена като Apple, Samsung и Huawei. Huawei приготвя и сгъваем телефон с 5G за следващата година, до момента в който Samsung към този момент прави личен 5G модел, още веднъж предстоящ следващата година.

Това, което остава, е да забележим по какъв начин на процедура ще се показват Snapdragon X50 модемите в действителни условия . Qualcomm твърди, че те ще устоят най-малко един през целия ден на батерия, само че към този момент можем да бъде леко скептични.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР