Ако се чудите какво е общото между волейбола и актьорската

...
Ако се чудите какво е общото между волейбола и актьорската
Коментари Харесай

Когато волейболното майсторство срещне актьорското

Ако се чудите какво е общото сред волейбола и актьорската игра - това са към този момент някогашният национал Теодор Салпаров и половинката му Ралица Паскалева. Двамата бяха виртуални посетители в " Шоуто на Николаос Цитиридис " по bTV. В Skype диалог с водещия те описаха по какъв начин прекарват времето си в обществена изолираност и разкриха тайната на връзката от разстояние. Двойката се върна и към началото на своя романс, обвързвано с... " Мосад ".

Извънредното състояние поради пандемията заварва фамилията в морската им къща в Равда, където двамата се любуват на щастието, че са събрани дружно толкоз време, което не се случва постоянно.
View this post on Instagram
Вършец. Малко от вас знаят, че съм израстнал в това градче, нали? Че съм се научил да карам колело по тези улички или че множеството ми правилни другари и до през днешния ден живеят тук. Вършец постоянно е бил и ще бъде мой дом. Връщам се непрекъснато с огромен сантимент, а това да мога да споделям тези моменти със фамилията ми - с децата ми, с майка ми, с Ралица и с нейните родители, с братовчеди, родственици и другари... ето това ме прави същински благополучен. Този кадър е от през днешния ден следобяд и просто желаех да споделя с вас този скъп за мен момент. ———————————————————————— Снимката е обект на авторски права. За непозволеното ѝ потребление ще се търси наказателна отговорност.

A post shared by Teodor Yovchev Salparov (@salparov) on Sep 8, 2019 at 12:37pm PDT

" Така се случи, че като се прибрах от Русия, преценихме, че е най-добре да дойда аз незабавно на Равда, да си изкарам карантинния интервал от 14 дни. След това пристигнаха Рали и синовете ни, майка ми и нейните родители. Набързо се видахме и всеки се прибра. Те си имат задължения, а ние наваксваме това, което са изпуснали. ", сподели либерото.
Теодор Салпаров: България, за мен беше чест! След 20 години в националния тим, либерото публично разгласи, че е изиграл последния си мач за "лъвовете "
Салпаров, който се отдръпна от националния тим през януари след 20 години вярна работа, бронзови медали от международно (2006 г.), европейско състезание (2009 г.) и Световна купа (2007 г.), се върна точно към кариерата си с екипа на България.

" В Русия дистанциите са неописуеми - с трен пътувахме 18 часа за мач, само че това е ситуацията. Приел съм го, към този момент е професионално деформиране. За 20 години с националния тим сме имали случаи да обикаляме целия свят за един месец - от Китай, в Бразилия, след това отиваш до Япония, Корея, в Аржентина се връщаш, Куба. Откъм пътешестия съм претръпнал. "

" Той отпътува за Сургут, като проектите ни бяха с детето да заминем при него да го подкрепим в Сибир, само че този ковид малко прецака проектите на всички. Още не бяха затворени границите, само че взехме решение, че е по-добре да не пътуваме с детето. Останахме тук, изтърпяхме си го. Не беше чак толкоз - два месеца. Ние си бяхме в връзка от самото начало. ", добави Паскалева.

А какво общо има " Мосад " с началото на връзката сред волейболиста на съветския " Сургут " и актрисата и по какъв начин се оправиха двамата с блиц въпросите на водещия - вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР