Ако се чудите какво да правите по време на празниците

...
Ако се чудите какво да правите по време на празниците
Коментари Харесай

Коледа по инфлуенсърски: Ето как БГ звездите се готвят за празниците!

Ако се чудите какво да вършиме по време на празниците (освен да ядете сърми и да гледате “Сам у дома ” за 3275 път), ето няколко хрумвания от обичаните ни инфлуенсъри:

Ивомила Петкова – Оцени дребните неща

Моделката и победител в състезанието на Vbox7 TOP QUEEN – Ивомила Петкова, ни припомня да сме признателни. “Тази зима ми е извънредно магическа, ” написа тя в описанието на своя фотография в Instagram. “Може би тъй като пониквам, правя оценка от ден на ден дребните елементи. ”

Сара Сергеева – Забавлявай се

Красивата актриса и модел Сара Сергеева стартира празниците в положително въодушевление – и с микрофон в ръка. Когато не снима сериала “Братя ” по NOVA, Сара обича да купонясва дружно с половинката си Papi Hans. В Instagram актрисата показа кадър, на който двамата пеят на празненство, заобиколени от усмихнати другари. 

Виж още: 5 приничи да кажеш " Майната ѝ на Коледа "!

Мона Гочева – Зимна разходка в парка

Актрисата Мона Гочева (позната ни от сериала “Не по този начин, брат! ” на Vbox7), също прекарва време с половинката си, само че в по-спокойна среда – парка. В Instagram, Мона показа фотография, на която се разхожда измежду природата със брачна половинка си Радослав и дребния им наследник, Никола. Тези от нас, които търсят по какъв начин да се раздвижат по празниците, могат самоуверено да последват образеца ѝ!

Поли Недкова – Разнообрази утринното кафе

Топлите питиета са същинска коледна класика – и Поли Недкова наподобява знае това. Актрисата разгласява фотография, на която носи моден зимен outfit и държи чаша за изпът. Не знаем тъкмо какво пие тя, само че е реалност: да си вземеш лате с канела (или топъл шоколад, или греяно вино...) е най-бързият метод да влезнеш в празнично въодушевление!

Виж още: Мъже споделят в действителност какви дарове желаят за Коледа и УАУ... записвайте си концепциите!

Савина Николова – Направи коледни сладки

Като приказваме за зимни класики, няма по какъв начин да не споменем и коледните бисквите. В Instagram, кулинарната блогърка Савина Николова разгласява рецепта за обичаните ѝ бадемови сладки, съпроводена с фрагменти от кухнята. Ако пък курабийте не са вашето нещо, в профила си тя споделя и тайните си за съвършено панетоне, шоколадов кекс и киш “Лорен ”.

Изображение: https://www.instagram.com/sarahsergey/, https://www.istockphoto.com/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР