Ако се чудите как така Георги Христов винаги изглежда като

...
Ако се чудите как така Георги Христов винаги изглежда като
Коментари Харесай

Георги Христов със соларно студио в дома си

Ако се чудите по какъв начин по този начин Георги Христов постоянно наподобява като одеве прибрал се от морето, даже и през студените месеци от годината, ще се учудите на обяснението.

Без да му се постанова да върви на никое място, нито да заплаща за процедури, певецът придобива прелъстителен шоколадов тен, тъй като има в дома си лично слънчево студио.

Хитовият реализатор е подхванал любопитната инвестиция още преди години и очевидно доста държи да наподобява постоянно по този метод. Бялата кожа напълно не му е по усета. И в случай че създадем елементарна сметка за разноските, които той другояче би давал редовно, в случай че посещаваше слънчеви студиа отвън дома си, където минута престой коства към един лев, то инвестицията да има персонален солариум действително си коства.

Разбира се, персоналното слънчево студио на артиста в дома му в София не е голямо по мярка, каквито са тези в салоните за хубост, не е и по финален вик на модата, само че пък разполага с всичко нужно, което да задоволи претенциите и условията на 59-годишния Георги Христов, написа " Галерия ".

Освен с цвета на кожата, Христов постоянно и тренира, с цел да се поддържа в добра форма. Залага на дълги разходки или тичане край Витоша. И съдейки по крайния резултат, несъмнено много се старае. Не всички негови почитатели обаче, утвърждават странностите му, най-много около персоналното слънчево студио, определяйки тена му даже като " прекомерно прекален ".

Ако имаме вяра на слуховете, тиражирани интензивно в общественото пространство пък, преди година Георги Христов се е подложил и на избелване, защото елементи от кожата му са се пигментирали, евентуално от прекалено излагане под изкуствените лъчи на солариума.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР