Ако се чудите как да прекарате една по-различна неделя и

...
Ако се чудите как да прекарате една по-различна неделя и
Коментари Харесай

Къде може да намерите най-вкусния брънч в София

Ако се чудите по какъв начин да прекарате една по-различна неделя и да опитате нещо ново, то сигурно това, което би трябвало да пробвате, е по този начин известния в последно време брънч.

Всъщност тази чуждица е композиция от британските думи за закуска – breakfast и обяд – lunch. Двете дружно вършат брънч – brunch, и обобщават това време от неделята, когато се спи до по-късно и като се разсъните към този момент е минало времето за закуска и наближава обяд.

По време на брънч самите храни, които се сервират, са нещо сред закуски и обеди.

Ястията, които се оферират са най-разнообразни

и нормално варират сред разнообразни комбинации с яйца, филийки, наденички, кроасани, сладко и какво ли още не. Казано в резюме - същински парадайс за всеки познавач на изобилната и вкусна храна!

Все повече заведения в страната към този момент оферират брънчове, а в новия епизод на уеб поредицата Urban Life водещият Алекс Петренко ни развежда из неговите топ 3 места за апетитен и изобилен уикенд брънч в София. Кои са те и по какво се разграничават едно от друго – вижте във видеото.

Urban Life е същински гид за феновете на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и въобще не са почитатели на концепцията да се прибират у дома незабавно след работа. За всички тях един път седмично водещият ще сервира своите горещи оферти за "вървежни " барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено развлечение и/или COOLтура.

Четете още:

Къде се намират най-вкусните сладоледи в София

Най-подходящите места в София за първа среща

Къде в София са най-вкусните пици

Къде може да изпиете по лимонада с кучето си в София

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР