Ако съставим мандат ще бъде обсъдено кой ще бъде премиер,

...
Ако съставим мандат ще бъде обсъдено кой ще бъде премиер,
Коментари Харесай

Може да извадим нов премиер, например Минчев: А. Василев

" Ако съставим мандат ще бъде разисквано кой ще бъде министър председател, позволявам че може да не е Кирил Петков, само че мощно се колебая ”, съобщи вицепремиерът и финансов министър в оставка Асен Василев. " Нека не спекулираме с тази тематика ”, настоя той.

" Има доста вероятни кандидатури, в това число и на Никола Минчев . Важно е да забележим дали този парламент е привършен или има какво още да даде ”, добави още Василев. Само ден по-рано той изрично съобщи, че " сигурно Петков ще е министър председател в предстоящ кабинет на Политическа партия ”.

 

" Политическа партия е подготвена да вземе първия мандат за сформиране на държавно управление и да се опита да откри 121 самостоятелни депутати за новия кабинет ”, съобщи Петков след края на съвещанието на ПГ на партията късно в сряда, откакто държавното управление му бе свалено с избор на съмнение.

 

Освен това Политическа партия няма да издигат нов претендент за  началник на Народно събрание, защото от партията считат, че няма по-подходяща кандидатура от Минчев, а не им доближават гласове.

Снимка: БГНЕС
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР