Ако САЩ мълчат за – означава, че това е най-голямата

...
Ако САЩ мълчат за – означава, че това е най-голямата
Коментари Харесай

Румен Петков: Ако САЩ мълчат за шкафчето на Борисов, това е най-голямата подлост към партньор

Ако Съединени американски щати мълчат за – значи, че това е най-голямата измама към сътрудник и че ценностната им система е срината. Това сподели водачът на АБВ на конференция в Пловдив. На срещата си с медиите той засегна редица тематики, измежду които договорката за самолетите F-16, разговорът сред „ Дондуков “ 1 и 2, митингите и политическия план на Цветан Цветанов.
„ Правителството скри, ръководителя на комисията Попов скри по най-подлия, гнусен метод от българските жители обстоятелството, че с изключение на тези 2 милиарда и 300 млн.,ще би трябвало да платим още 500 млн. лева за създаване на инфраструктурата в Граф Игнатиево. 300 млн. лева за второто летище в Безмер, т.е. още близо 1 милиарда лева ни ес вашата публика ще би трябвало да платим по една единствена аргументи. Превеждайки тези големи пари на братските Съединени американски щати Бойко Борисов заплати такса успокоение, да не се занимават с него в този интервал от време. Предполагам огромната част от вашата публика е не запомнила името на оня несретник съдията, който беше пуснал Малинов “, разяснява още Петков.
„ Бойко Борисов заплати 2 милиарда и 300 млн. наши пари с цел да си заплати такса успокоение. Ако Съединени американски щати мълчат за това шкафче с един милион евра и няколко кюлчета злато, това е най –голямата измама, която вършат към сътрудник. Това значи, че при тях ценностната система е срината “, сподели още Румен Петков.
Според него за всички ни би трябвало да е ясно, че това манталитетът на Съединени американски щати. „ Или афишират какво е отношението към този човек, към основния му, или за нас би трябвало да е ясно, че за тях няма безусловно никакво значение свободата на медиите на какво равнище, каква е технологията на ръководство на министър-председателя, по какъв начин министър-председателят се показва към ръководителя на българския парламент “, сподели още Петков.
Според него, в случай че Съединени американски щати си замълчат, ние би трябвало да знаем, че това е техният честен аршин и че в техния честен аршин, се вписват господин Бойко Борисов и господин Иван Гешев.
Лидерът на АБВ означи, че Румъния продължава да придобива остарелия F 16. „ Имат 14 налични самолета, повече от 4 са във въздуха. Гърция публично оповестиха, че почват да закупувата самолети от Франция, т.е. закупуват европейски самолети. Турция показва пренебрежителното си отношение към F- 16. Полша купи остарели 46 броя,
от които не повече от 40 % са във въздуха. Тези които купуваме ние, ги няма на никое място. Те не са във възудха, те не са и на земята, тъй като не са създадени “, уточни още Румен Петков.
„ Плановате на Lockheed Martin плануват производството на F-16 да завърши 2026-2027 година Ние си купуваме самолети от предишното. За същите пари можеше да купим 16 европейски самолета с доста по-богато съоръжение и въоръжение. Това закононарушение на Борисов е стимулирано единствено от едно – такса успокоение. Ще бъда благополучен, в случай че Майкъл Корлеоне, пардон Майкъл Помпео ме опровергае. Ако ме опровергае, значи, че в Щатите има остатъчен морал “, добави още Румен Петков.
„ Има един огромен въпрос, на който българското държавно управление не желае да отговори и то е какъв финансов ангажимент е стихотворец към Lockheed Martin. Има изказвания, че финансовият ангажимент включва още една доставка на самолети от този вид и отиваме към 5 милиарда $. Ако това е по този начин, направено за д гърба на Народно събрание, това, че Гешев би трябвало да си върви няма спор, само че би трябвало да намерим прокурор, който ще изпоарестува тази тайфа “, добави още Румен Петков.
Темата за митингите също бе измежду засегнатите на конференцията на АБВ в Пловдив.
 Румен Петков: Няма да бъда претендент за нищо, не е обичайно хора с моята биография да се бутат начело Румен Петков: Няма да бъда претендент за нищо, не е обичайно хора с моята биография да се бутат начело
Има хора, които желаят да овладеят митинга. Но това са хора, които си вървят всяка вечер. " Аз вървя съвсем всяка вечер и заставам в профил, за...
„ Завършвам накратко за митинга. Борисов го е боязън, неистово от предварителни избори. По една причина – служебното държавно управление. Страх го е напълно основателно. Ако служебното държавно управление има сериозен вътрешен министър, му трябват не повече от 3 часа да арестува Борисов “, разяснява още Румен Петков. Според него Борисов умира от боязън, че един сериозен външен министър на петата минута от влизането си в кабинета е пратил писмо на испанския си сътрудник по какъв начин върви следствието в Барселона.
Според него Борисов не трябва да се опасява за физическата си сигурност, тъй като всички ще желаят да го видят обвинен и никой няма да рискува да се лиши от това наслаждение.
Лидерът на АБВ обърна внимание и на опцията за разговор сред президент и министър председател.
Според него разговор не е вероятен, тъй като който седне да беседва с Борисов, легитимира корупцията в изключително огромни размери. „ Президентът Радев няма нито управническото, нито моралното право да беседва с Борисов до изчистването на тези въпроси – отговорите са повече от ясни “, сподели още Румен Петков.
Румен Петков разяснява и политическия план на Цветан Цветанов. „ Не смятам, че сме хора, които елементарно ще не помнят, че това е интервалът, в който са употребени 15 хиляди СРС годишно. Аз съм подписвал не повече от 6 хиляди 15 хиляди е ненормално доста. Такава полицейщина е в уродливи параметри. Ако това желаеме, е различен въпрос. 6 жилището с две милиционерски заплати, 7-мия стопира асансьор в хола, в случай че това желаеме? “, сподели още Петков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР