Ако САЩ и НАТО решат да предоставят на Украйна ракети

...
Ако САЩ и НАТО решат да предоставят на Украйна ракети
Коментари Харесай

Дмитрий Орешкин: Никога досега властта на Путин не е била така зависима от Вашингтон

Ако Съединени американски щати и НАТО решат да дават на Украйна ракети с обхват от 300 км, обстановката във войната, която и в този момент не е добра за Владимир Путин, ще се утежни за него. Затова властта му зависи от тях. Това смята руският политолог и учител в Свободния университет в Рига Дмитрий Орешкин, представен от БНР.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7918
Политологът споделя, че Путин гледа на целия свят не като сцена на конкуренция, на война. Не зачитал и договорите и подписаните документи, въпреки да приписва сходни дейности на Съединени американски щати. Това се схванало от изявлението на съветския президент на Валдайския конгрес, сподели Орешкин.

:Честно казано, не чух нищо ново. Това послание е забавно по-скоро от позиция на разбора на путинската картина на света. Не по какъв начин светът е организиран в реалност, тъй като ми се коства, че путинското усещане е доста надалеч от действителността. За сметка на това Владимир Владимирович в детайли, многостранно и блестящо обрисува своето виждане ", уточни политологът.

И изясни, че за Путин Украйна е спътник на Съединени американски щати. Тя даже нямала историческо право да е сувренна страна, е мнението на съветския президент, счита Орешкин. И уточни, че това е все едно България да няма право да е страна, тъй като в миналото е била част от Османската империя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР