Ако съдим по самите себе си, по това време на

...
Ако съдим по самите себе си, по това време на
Коментари Харесай

Как да носите любимите си летни блузи и през зимата

Ако съдим по самите себе си, по това време на годината към този момент напълно са ви опротивели всевъзможни пуловери, пухкави наметки, шалове и вълнени сака.

С болежка поглеждате към летните си облекла, нагънати някъде там в дъното на дрешника и даже не можете да си спомните какво беше чувството да постави една тънка блузка и да излезеш.

В името на положителното въодушевление и като работещо средство против зимна меланхолия, ви предлагаме да разгледате няколко комбинации за зимата, в които обаче вземат участие летните ви блузи.

Ще видите, че няма нищо ужасно в това да се разхождате с тениска на папагали до момента в който на открито вее вихрушка, стига да сте се загърнали с подобаваща по цвят жилетка.
 жилетки
Добавете и огромните летни обици и готово – лятото е тук, нищо, че е още февруари.

А и е потвърдено, че ярките цветове през зимата усъвършенстват настроението.

Вижте по какъв начин да носите обичаните си летни блузи и през зимата и имайте още малко самообладание, пролетта е за ъгъла.

Към галерията >>>

Още мода:
Какво да си облечете през днешния ден – 5 комбинации, които всяка от нас може да направи Черно върху черно: зимна мода напълно в тъмната гама Тънки презрамки и гальовен сатен - 8 стайлинг хрумвания за най-модерната рокля сега
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР