Ако с вашия любим сте решили да си заснемете интимно

...
Ако с вашия любим сте решили да си заснемете интимно
Коментари Харесай

Kак и защо да си заснемем домашно порно?

Ако с вашия обичан сте решили да си заснемете интимно видео, то първо прочетете идващите редове, с цел да разберете по какъв начин е най-добре това да се случи. Като за начало предписание номер едно е - поставете ключова дума на видеото, в случай че устройството разрешава. Никога не знаете в чии ръце може да попадне записът.
Мъжете, както и дамите, се нуждаят от непрекъснато многообразие в интимната сфера. И е по-добре да търсите виртуално многообразие, а не същинско. Погледнете нашето малко управление по какъв начин това нещо да се трансформира в същинско прелестно и палаво прекарване, което ще ви достави единствено позитивни страсти, както на вас, по този начин и на половинката ви.
Камера е значима!
Първо, ще ви е належащо авансово образование. Намерете статив за фотоапарата/камерата. Винаги може да употребявате и масата, само че по този начин камерата ще е доста ниско. Все отново, със статив, можете да регулирате височината на рамката и нейната позиция. Ако заснемете видеото с камерата на телефона, то качеството на картината няма да е изключително положително и надали ще ви хареса, когато гледате видеото на компютъра или тв приемника.
Добре е да изберете уместно място, вместо да хващате картината от баба или остарелия килим в хола.
Ключът към триумфа на всеки филм са подготовките. Дори и за домашните видеозаписи не подценявайте това предписание: авансово изберете ъглите, които демонстрират тялото ви от най-изгодната страна. Ако се снимате от ниско да вземем за пример, нищо чудно да се видите с двойна брадичка или 10 кг. от горната страна.
Ако ще вършиме видеото си на закрито, то би трябвало да има доста светлина, за предпочитане естествена. Естествената светлина обаче от време на време крие заплахата наречена "любопитни съседи ", така че внимавайте.
Станете сценаристи, а освен артисти!
След командата "Действие " не би трябвало да се втурвате в ръцете на другия. Измислете си някакъв сюжет, а за какво не и спомагателни атрибути - маски, мигли, долни дрехи или белезници. Добре е да не гледате към камерата.
Основното нещо - не бъдете прекомерно сериозни към себе си. Малко евентуално е от първия път да се получи нещо ужасно, което да е на равнище с професионалните клипове, които сте виждали. Просто се отпуснете и се пробвайте на първо място да се забавлявате
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР