Ако с това приключи всичко, ние декларираме, че сме несъстоятелни.

...
Ако с това приключи всичко, ние декларираме, че сме несъстоятелни.
Коментари Харесай

Христо Иванов: На ГЕРБ и ДПС пяна им излиза от устата щом стане дума за Рашков

Ако с това завърши всичко, ние заявяваме, че сме несъстоятелни. Става дума за банална среща, каквито вършим по три пъти на седмица. Нека Народно събрание да си направи инспекция и няма по какъв начин да знам, дали е бойкот. Факт е, че ГЕРБ експлоатира това нещо. Станала е зараза и ние публикувахме целия запис, с цел да се види какво става дума.

Всеки път споделям, че има три сюжета - кой по какъв начин е позициониран. Това са комплицирани договаряния сред 5 субекта. И това са неща, които постоянно сме казвали - комплицирано е, доста фактори са забъркани. Ако не ни чакаха рецесия - да дано да отидем на избори. Виждаме, че се задава една от най-трудните зими. Но бяхме длъжни да опитаме.

Нека господин Трифонов да изгледа записа. Не споделям персонални оценки за това какво са Има Такъв Народ. А чия позиция по какъв начин наподобява и се е трансформирала. Отношенията сред Политическа партия и Има Такъв Народ са доста комплицирани. Политическа партия обмисляха да се приказва единствено с обособени техни депутати. Това са естествени детайли. Става дума за разбор, а не за това някой да се наскърбява.

Трябва да покажем, че сме способни за надскочим егото си. Дестабилизацията ще изпере ГЕРБ и Движение за права и свободи. Аз се съветвам с парламентарната си група. Искам да попитам другите групи - те подготвени ли да да пуснат записите си?!

Нищо изключително няма - това е автоирония. Приемам шегите на сътрудниците ми. Това е диалози сред сътрудници, има и смешки.

Ние сме подготвени да не излъчваме министри, да има кабинет за 6 месеца. Наистина може да се окаже тежка тази зима. Хората желаят да видят, че можем да вземем решение. Към нас има поддръжка, най-лесно е да отидем на избори. Има Такъв Народ ще изпадне и ще се лишим от един фактор на хаоса. Колко от групата на Има Такъв Народ смятат- вие в действителност ли ще позволите за 4-ти път да поднесем на поднос на ГЕРБ и Движение за права и свободи опцията да се върнат?!

Трябва да намерим метод за политическо помирение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР