Ако с промени законодателни може да се подбори работата на

...
Ако с промени законодателни може да се подбори работата на
Коментари Харесай

За НСО разговор след седмица и от експерти обеща Борисов

Ако с промени законодателни може да се подбори работата на НСО , това би било добре, само че би трябвало да се прави умерено и от специалисти . Това е мнението на премиера Бойко Борисов по отношение на тезите , които се чуха последните два дни след случая с автомобил на службата, при който тежко пострада 14-годишно момче.

За страдание, на всеки може да се случи... никой не е обезпечен , уточни Борисов за случая. Той съобщи, че повече го е гняв за момчето и откровено страда за него.

Коментарите за работата на работа НСО обаче Борисов би предпочел да си спести, изключително в този миг. Службата си има принципал , уточни премиера, визирайки това, че Национална работа за защита се намира на директно послушание на президентската институция. Затова и съгласно Борисов всяко едно негово мнение през днешния ден би могло да се изтълкува като укор, заяждане или офанзива . Премиерът отбрани обаче и институцията, и службата от медийни офанзиви, акцентирайки, че нямат никакво значение въпросите тъкмо кой се е возил във въпросната кола на НСО , преди или след случая. Президентът ли е направил това, запита Борисов и изрече възмущението си от заглавия от вида " гавазите на Борисов ".
 Румен Миланов: Струва си преразглеждане на листата с охраняваните лица
Румен Миланов: Струва си преразглеждане на листата с охраняваните лица

От " Атака " желаят НСО да бъде закрита

Според Борисов, с цел да се спре по някакъв метод войната по пътищата, цялото общество би трябвало да се включи, в това число и със сигнали . Това, което е могло да се направи до този миг - и видеонаблюдение, и увеличени санкции за нарушавания по пътищата - е направено.

" Не мога да поставям полицай на всяка дупка ", съобщи Борисов след въпрос и за втория тежък случай от през вчерашния ден в столицата, при който почина още веднъж дете . Премиерът напомни обвиняванията за полицейска страна от първия му мандат.

Така че, в случай че се вършат промени в работата на НСО, те би трябвало да бъдат направени от специалисти , е мнението на Борисов, който категорично уточни, че е наясно с подтекста на всички задавани му въпроси и не желае да влиза в него. Нека да мине една седмица, тогава ще обсъдим тематиката с съответни ограничения, съобщи Борисов.
 Младши сержант от НСО бил зад кормилото при злополуката Обновена
Младши сержант от НСО бил зад кормилото при злополуката

Разпитват се очевидци, изземат се записи от камери
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР