Ако решите да пробвате чужда сватбена рокля, последиците могат да

...
Ако решите да пробвате чужда сватбена рокля, последиците могат да
Коментари Харесай

Това може да разруши брака ви: Никога не пробвайте чужда сватбена рокля

Ако решите да пробвате непозната сватбена рокля, последствията могат да бъдат по-сериозни, в сравнение с наподобяват.

Сватбата е най-вълнуващото събитие в живота на всяко момиче. Обикновено хубавиците са доста разчувствани на този ден и по тази причина са много суеверни. Например едно от суеверията гласи, че кандидат-булката в никакъв случай не би трябвало да опитва сватбената рокля, носена от друга младоженка. В противоположен случай животът на женените двойки може да не стартира добре.

Енергия

От антични времена хората са вярвали, че движимостите могат да съхраняват силата на притежателя си. Когато претърпяваме житейски събития и значими моменти, изпитваме най-различни усеща и страсти. Тези усеща могат да бъдат предадени на новия притежател и посредством съответен предмет, носен преди този момент от него.

 рокля

Дрехите всмукват най-вече сила, защото са в директен контакт с тялото и енергийното поле на притежателя си за дълъг интервал от време.

В случая със сватбената рокля е задоволителна единствено една проба, с цел да болести булката с силата на някогашната ѝ притежателка. 

Особености на сватбената рокля

 рокля

Практиката на наново потребление и непрекъснато пробване на облекла в магазини или при другари е необятно публикувана в актуалния свят. Въпреки това, с булчинската рокля би трябвало да се внимава.

Роклята е главният признак на сватбеното празненство. Намирането ѝ е обред със свещено значение. Традицията да се избира бяло се свързва с асоциацията за започване на живота с чиста дъска, фаза, в която би трябвало да се навлезе изцяло актуализирано. Следователно самият обект би трябвало да бъде изцяло нов, непокътнат от опит или страсти.

И страстите, апропо, в подобен значим ден могат да бъдат разнообразни: булката се смее, плаче, а от време на време и скърби, тъй като не всичко върви безпрепятствено. Това се отразява и на облеклата на момичето, които след церемонията просто излъчват сила.

 рокля

Носейки непозната рокля, булката рискува да повтори ориста на онази, на която е принадлежала преди този момент. А тя може и да не е добра.

Освен това, едно предвещание гласи, че в случай че неомъжена хубавица опитва нечия сватбена рокля, тя рискува в никакъв случай повече да не се омъжи и да не откри благополучие в персоналния си живот. Има възможност да повлече върху себе си цялото благополучие на сегашния си собственик, като неумишлено унищожи живота му.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР