Ако разполагате с излишни $28 милиона, може да си купите

...
Ако разполагате с излишни $28 милиона, може да си купите
Коментари Харесай

Самолетът, на който са се возили император и 14 премиера на Япония, се продава

Ако разполагате с непотребни $28 милиона, може да си купите исторически аероплан на Японските военновъздушни сили, в който са летели императорът и 14 министър-председатели, написа CNN.

Бившият японски държавен аероплан Boeing 747-400 влиза в употреба през 1991 година и е записал 16 332 часа полетно време, като от този момент е направил 13 569 кацания. Той е модифициран, с цел да включва спалня, душ, офис и зона за отдих.

"Японският Air Force One " има огромен брой места - 85, за съпоставяне с американския, който има 70. Oсвен първокласните стаи, в него има и първокласни кресла за сядане.

За сумата от 28 млн. $ евентуалните купувачи биха могли да се допрян до модифицирания 747, който към момента наподобява като "фабрично нов ", съгласно продавача, който прибавя, че самолетът е с най-високия вероятен стандарт поддръжка.

Модел 747-400 е един от двата, който се употребява за формален превоз от такова високо равнище, като от Aviation International News чакат самолетите да бъдат сменени с Boeing 777-300ER.

Докато водачът на Япония към момента може да разчита на ВИП аероплан, президентът на Мексико Андрес Мануел Лопес Обрадор се зарече да продаде своят, когато пристигна на власт през декември.

"Няма да се кача в президентския аероплан. Бих се смутил. По лицето ми ще бъде изписан позор, в случай че возя в подобен първокласен аероплан в страна с толкоз доста беднотия ", декларира той във видео, оповестено в Twitter през септември.

Неговият аероплан към момента не е продаден, само че се чака възможните приходи да бъдат употребявани за подкрепяне на напъните на мексиканското държавно управление за понижаване на миграцията от Централна Америка към Съединени американски щати, написа Reuters.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР