Ако разчитаме само на лекарите и медицинските специалисти да се

...
Ако разчитаме само на лекарите и медицинските специалисти да се
Коментари Харесай

Специалист: Хората трябва да се ангажират с овладяване на епидемия

Ако разчитаме единствено на лекарите и медицинските експерти да се оправят, без обществото да даде от себе си доста, с цел да бъде овладяна която и да е зараза, не бих споделил, че съм оптимист по въпроса. Това разяснява зам.-председателят на Българския лекарски съюз (БЛС) доктор Николай Брънзалов пред България он еър.

Специалистът обърна внимание, че е имало рекомендация за имунизация срещу грипа. Той сподели още, че се следи наклонност майките да водят заболели деца на ясли и детски градини, които е доста неприятна процедура.

Семейство българи контактувало с италианци, инфектирани с ковид

Д-р Брънзалов разяснява и ограниченията, взети от държавните управляващи за справяне с разпространяването на грипа и ковид.

"Хората от оперативния щаб заслужават възторженостти. В последна сметка болен от ковид сега няма. Всеки, който е фибрилен, не е с рисковата зараза, наречена Ковид-19, а си е просто болен от грип ", изясни той.

Д-р Бръзналов подсети, че клиничната картина на болесттите е една и съща, въпреки да има разлики в протичането, както и по отношение на възрастите, които визира.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР