Ако работата на новия треньор Бруно Акрапович е оказала някакъв

...
Ако работата на новия треньор Бруно Акрапович е оказала някакъв
Коментари Харесай

Ефектът "Акрапович" се изгуби в мъглата на "Васил Левски"

Ако работата на новия треньор Бруно Акрапович е оказала някакъв потребен резултат върху играта на " ЦСКА-София ", това остана невидяно от необятната публика. Причината е гъстата мъгла над София, която безусловно скри дуела против " Йънг Бойс " от погледите както на малцината участвали на ст. " Васил Левски ", по този начин и на ТВ феновете, следили повече от 70 минути бяла пелена над терена.

Сигурно е, че " алените " изгубиха с 0:1 семейството си от четвъртия кръг в груповата фаза на Лига Европа и позволиха трето проваляне от четири мача във втория по мощ континентален шампионат по футбол. Единственото попадение довечера вкара Жан-Пиер Нсаме в 34-тата мин., когато се възползва от неприятно разпространение на вратаря Густаво Бусато и от дребен ъгъл промуши топката около гредата.

Заради извънредно неприятната видимост даже на терена, дуелът беше лишен от други съществени голови обстановки. В статистиката останаха общо три точни шута на швейцарски футболисти към българската врата и единствено един подобен в очертанията на тази на гостите от Цюрих. Така " ЦСКА-София " продължава да е единственият тим от тазгодишните участници в групите на Лига Европа, който към момента не е отбелязал гол.

Преди заключителните си два мача българският вицешампион заема последно място в група А с актив от 1 т. и голова разлика 0:6. В последните два кръга " алените " ще гостуват против румънския " Клуж " на 3 декември и ще домакинстват против италианския " Рома " на 10 декември.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР