Ако пушите или вече сте се отказали от тази зависимост,

...
Ако пушите или вече сте се отказали от тази зависимост,
Коментари Харесай

Белите дробове ще ви благодарят: Как да направите здравословна напитка за пушачи

Ако пушите или към този момент сте се отказали от тази взаимозависимост, би трябвало да опитате една напитка. Вашите дробове ще ви благодаря за това. Тютюнопушенето е много силен навик, само че в никакъв случай не е прекомерно късно да се откажете от него, написа zdrave.to. 

Пушенето е нездравословно за здравето. Всеки човек е чувал тази фраза повече от един път в живота си. И това изказване е правилно. Не е загадка, че този лош навик струва живота на хиляди хора по света всяка година. Това обаче не пречи на доста хора да продължат да пушат. Тютюнопушенето предизвиква доста здравословни проблеми, а тревожните данни удостоверяват това: 1,2 милиона души умират в Европа единствено годишно заради аргументи, директно свързани с тютюнопушенето! И в случай че погледнем цифрите по света, ще забележим, че те надвишават 5 милиона души.

Въпреки че акциите против тютюнопушенето се организират постоянно и от ден на ден хора се отхвърлят от тази взаимозависимост, този развой е доста муден. Детоксикацията на човешкото тяло не се реализира след няколко дни. Увреждането на белите дробове нормално е тежко и необратимо. Това изказване, обаче остава в предишното. Днес е известна загадка, че ще може да се помогне както на пушачите, по този начин и на тези, които се отхвърлят. Уникална напитка предизвиква детоксикацията на белите дробове. 

Каква е силата на напитката?

Напитката се състои от три съществени съставки: куркума, джинджифил и лук. Тези три съставния елемент сами по себе си са от огромна изгода за човешкото тяло. Но в композиция те образуват мощна детоксикираща напитка.

Куркумата, която идва от Индия, е международно известна със своите неповторими лечебни свойства и ослепителен златист цвят. Това растение има високо наличие на минерали и витамини. Куркумата е известна и с многочислените антивирусни и антибактериални свойства. Тази просвета оказва помощ при лекуването и на сериозни болести, тъй че лекарите със международна известност предлагат тя да бъде включена във вашата диета.

Вероятно сте употребявали джинджифил като лекарство за стомашни разстройства, както и за подготвяне на вкусна салата. Въпреки това, тази фалшификация има доста други преимущества, да вземем за пример, тя понижава непотребната слуз в белите дробове - доста постоянно разследване на тютюнопушенето. И лукът не остава по-назад. Тази фалшификация има мощни антиоксидантни свойства, както се вижда от научни проучвания. 

Как да приготвите напитката?

Необходими съставки: 2 супени лъжици куркума; 400 грама лук; корен от джинджифил (с размер на палеца); 400 грама естествен подсладител (мед, кленов сироп и др.); 1 литър вода.

Подготовката на напитката се предлага в следния ред: Смесете подсладителя с водата и поставете в съд на огъня, до момента в който стартира да кипи. Нарежете лука и джинджифила, прибавете ги към сместа, като разбъркате до шупване. Добавете куркумата и намалете топлината до половината. Сварете 15-20 минути. Получената маса се прецежда посредством тензух. Охладете напитката до стайна температура, по-късно я поставете в хладилника.

Детоксикиращата напитка би трябвало да употребява по 2 супени лъжици дневно. Едната трябва да се пие заран, а втората вечер, два часа след хранене.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР