Ако пролетта беше подвластна на обемните блейзъри, то през топлите

...
Ако пролетта беше подвластна на обемните блейзъри, то през топлите
Коментари Харесай

Обемната риза и цели 14 елегантни начина да я носим това лято

Ако пролетта беше подвластна на обемните блейзъри, то през топлите дни можем всекидневно да носим oversize ризите. Онези, които от време на време си купуваме няколко размера по-големи, а други просто заемаме от дрешника на гаджето или татко си. Всъщност няма никакво значение, тъй като е по-важно, че можем да ги носим елегантно край брега на морето върху обичания си и в случай че е допустимо, колкото се може по-дълго. Трудно ни е да се наситим на морето, нали.
               

Но пък девойките в Инстаграм ни дават задоволително стилни хрумвания по какъв начин да носим обемната риза и в града, без значение дали сме в работен режим или вършим проекти за уикенда. Те залагат на по-изчистени разновидности, най-вече в пастелни цветове, само че пък ние обожаваме и моделите с райе, които бихме носили с или бели дънки.
               

Друг вид е да носим под ризата бял типичен топ, който съчетаваме с бермуди. Но пък напълно не изключваме опцията да си създадем рокля от обемната риза, в случай че дължината въпреки всичко го разрешава. Добавяме на токчета и сме подготвени за някое горещо лятно празненство.

За да създадем по-женствен силуета като цяло, бихме заложили на повече и макси бижута. Сребро или злато, зависи от нас и от тена на кожата ни. В по-небрежните комбинации пък можем да прибавим бейзболна шапка и спортни бели чорапи за повече 90-рски look. Така че с една единствена риза можем да реализираме толкоз забавни стайлинг съчетания.
               

 

 

 
  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР