Ако проблемите често ви преследват и щастливите промени не са

...
Ако проблемите често ви преследват и щастливите промени не са
Коментари Харесай

Молитва за късмет за всеки ден

Ако проблемите постоянно ви преследват и щастливите промени не са се появили дълго време, би трябвало да се обърнете за помощ към светиите и Всевишния. Сутринта е основен миг, когато би трябвало да се настроите в вярното въодушевление, с цел да бъде денят сполучлив. Именно молитвите могат да основат вярното въодушевление, което ще даде звук за всички събития от деня. Намирането на шанс и намирането на излаз от объркващи обстановки ще стане по-лесно, в случай че Небето ви отбрани, благославяйки ви за нови достижения.

Тази молитва би трябвало да се чете всяка заран със запалена свещ в ръка:

„ Всемогъщи, апелирам Те за шанс в делата ми. Каквото и да върша през днешния ден, с каквото и да се занимавам, дай ми шанс в обилие. Дай ми Твоята благословия за моята работа и плодовете на моите решения. Научи ме на мъдрост, отърви ме от всяка изгода. Научи ме по какъв начин да пребивавам, с цел да имам шанс във всички каузи. Амин, Амин, Амин “.

Думата „ Амин “ има доста мощна сила и оказва въздействие на физическото тяло, пречиства го, хармонизира го. С нея се концентрира силата от думите на молитвата. Произнесена три пъти, усилва три пъти молитвата.

Добре е да се произнася думата „ Амин “ на 2, 8, 9, 11, 14, 15, 16, 20, 23, 25, 26 и 29 лунен ден, както и в дните, когато постите.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР