Ако притежавате дом, може да имате достъп до голяма кредитна

...
Ако притежавате дом, може да имате достъп до голяма кредитна
Коментари Харесай

Как да сравнявате HELOC

Ако притежавате дом, може да имате достъп до огромна кредитна линия. Това е по този начин, тъй като междинният американски притежател на жилище сега разполага с към 200 000 $ личен капитал, от който може да се възползва.

Един от най-популярните способи за достъп до личен капитал е посредством кредитна линия за личен капитал (HELOC). Тези заеми стартират с интервал на изтегляне, който нормално продължава от пет до 15 години. По време на интервала на изтегляне ще можете да вземете назаем толкоз пари, колкото желаете, до кредитния ви предел. Можете даже да изплатите HELOC и да заемете парите още веднъж. През това време нормално ще правите заплащания единствено с лихви.

След като завърши интервалът на изтегляне, стартира интервалът на погасяване. През този интервал ще се чака да правите заплащания към главницата и лихвата по заема, до момента в който не го изплатите. Независимо от това, тези гъвкави варианти за кредитиране са безапелационен метод да се сдобиете с парите, от които се нуждаете. Прочетете, с цел да на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР