Ако приемем, че в началото започна като изолирана компроматна атака

...
Ако приемем, че в началото започна като изолирана компроматна атака
Коментари Харесай

Цитат на деня: Скандалът с апартаментите мутира в истерично замеряне с кал

" Ако приемем, че първоначално стартира като изолирана компроматна офанзива против господин Цветанов, сега предизборната обстановка мутира абсурда в едно истерично замеряне с тиня, повсеместна личностна дискредитация на разнообразни хора. "

Това съобщи министърът на младежта и спорта Красен Кралев в утринния блок на Би Ти Ви на въпрос за абсурда с жилищата на ръководещите.

" В момента всеки, който има нещо да връща на някого или има конфликтна обстановка, се пробва да го въвлече в този скандал. Всеки случай е друг. Това, което още веднъж се случи - господин Борисов още веднъж сподели, че ГЕРБ е притежател на един доста висок морал ", добави Кралев.

В декларацията си Кралев вписва къща в кв. " Драгалевци " с обща повърхност на парцела 816 кв. м., повърхност на къщата 740 кв. м. и цена на придобиване 528 979 лв.. " Парцелът е закупен през 2005 година От там нататък от 2005 до 2008 година се строи къщата. Затова е заявена през 2014 година (когато встъпва в служба като министър), а през другото време има Акт 16 по кое време е публикуван. Въведена е в употреба през 2013 година "

" Купувам имот, на който има остаряла сграда на 50 години, полуразрушена, която не е довършена ", сподели Кралев. Той изясни, че през 2014 година е заявил къщата, а идващите две не е, тъй като в случай че няма смяна на събитията, не е задължен да заявява парцела.

" Това ми е парцелът. Всичко, което съм имал, съответно съм го заявил във всички заявления, които съм подавал ", добави Кралев.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Новите жилища на ръководещите (154)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР