Ако президентът връчи третия мандат на партия Има такъв народ

...
Ако президентът връчи третия мандат на партия Има такъв народ
Коментари Харесай

Митева: Ако президентът връчи третия мандат на ИТН, ще поканим за разговори БСП, ПП и ДБ

Ако президентът връчи третия мандат на партия " ИТН " (ИТН) ще изпратим незабавно писма за диалози до " Българска социалистическа партия за България ", " Продължаваме промяната " и " Демократична България " . Това сподели в Плевен заместник-председателят на Народното събрание (НС) и член на парламентарната група (ПГ) на Има Такъв Народ Ива Митева , която в петък вечерта взе участие дружно с депутати от групата в среща с членове и симпатизанти на партията в града.

Ще стартираме да приказваме какви са ни в действителност задачите и къде желаеме да стигне м, ще желаеме разискване на доста кандидатури, с цел да се избере най-достойната за министър-председател.

Митева не изключи при диалозите за сформиране на кабинет с мандат на Има Такъв Народ да бъдат поканени ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй като, по думите й, опозицията в Народното събрание е мощна и не трябва да бъде подценявана .

" Трябва да си създадем действителна преценка, би трябвало да подходим с почитание към всички ", добави Митева. 

На въпрос дали би приела поста на министър-председател Ива Митева сподели, че на този стадий не би се съгласила.

" Нека да не се хвърляме от пост на пост , човек би трябвало да си тежи на мястото ", означи тя. 

По мотив върнатия несбъднат мандат за държавно управление от " Продължаваме Промяната " Ива Митева разяснява, че " през днешния ден егото още веднъж победи "

" Трябваше да се води разговор, тъй като ни омръзна да използваме едни думички без никакво наличие . Ако беше воден този разговор, през днешния ден мандатът щеше да бъде сполучлив ", акцентира заместник-председателят на Народно събрание. 

Митева добави, че избори в този миг не са добър вид за страната и би трябвало да се направи всичко допустимо за сформиране на държавно управление. Тя предвижда, че изборната интензивност би била под 40 %.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР