Ако президентът счита, че извънредното положение е нещо различно от

...
Ако президентът счита, че извънредното положение е нещо различно от
Коментари Харесай

Борисов: Радев да наложи вето на извънредното положение, ще извадя ГЕРБ от зала

Ако президентът смята, че изключителното състояние е нещо друго от целия свят, да наложи несъгласие, аз ще извадя ГЕРБ от залата, да оставим народа без изключително състояние, да го умориме. Буквално това е предложил днеска той. Така министър председателят Бойко Борисов разяснява в Смолян изказването на президента Румен Радев, в което той насочва рецензии към държавното управление във връзка с актуалната комплицирана обстановка към разпространяването на ковид у нас.
Той като дърта свекърва върви и върви след нас, а ние обикаляме България да възстановим производството, да дадем бизнес, да дадем на хората самун да ядат. А някой излезе, дадат му лисчето, каже пред приказки, и се прибере. Защо не му задавате въпроси. Ей това е цензура. Аз съм подложен на всевъзможни въпроси от заран до вечер - каква цензура, всичко е онлайн,  удари ме с микрофона, в случай че искаш - онлайн си, съобщи още министър-председателят. Единственото прието в света е обществена изолираност, физическа изолираност. 
Борисов, дружно с вицепремиера Томислав Дончев и началника на националния спешен щаб генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски посети в Смолян цех, който ще създава по 10 000 броя маски, шлемове и дрехи, които да задоволят първо потребностите на българските експерти, работещи на първа линия в битката с ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР