Ако президентът счита, че извънредното положение е нещо различно от

...
Ако президентът счита, че извънредното положение е нещо различно от
Коментари Харесай

Борисов: Ще извадя депутатите на ГЕРБ от парламента, ако президента наложи вето

Ако президентът смята, че изключителното състояние е нещо друго от това, което се прави в целия свят, да наложи несъгласие на Закона. Аз ще извадя депутатите на ГЕРБ от залата и да оставим хората без изключително състояние. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в Смолян.

Предложих да се удължи изключителното състояние, тъй като измежду депутатите към този момент има заболели, били са в една стая, след две седмици можем и да не се събере Народното събрание, разяснява още Борисов.

По думите му обаче, в случай че броят на инфектираните тръгне надолу, то ще бъде анулирано.

Коронавирусът и България Болницата в Айтос няма условия да разделя болните с COVID-19 от останалите „ Google “ демонстрираха с данни по какъв начин животът у нас замира по време на пандемията За 3 седмици: Коронавирусът е докарал над 31 млн. лева загуби на София Българска народна банка: До 5 дни банките да изготвят правила за частен мораториум върху заемите Радев: Мизерията не е избавление от вируса Премиерът: Не е време за охлабване на ограниченията против COVID-19, би трябвало да ги удължим Комплексен документ ще оказва помощ на медиците ни в битката с COVID-19 Защо бизнесът не приема мярката „ 60/40 “ Председателят на Народно събрание: Дариткова е настоящ доктор, преглеждала е заболели от COVID-19 Разказ от първо лице на оздравял от COVID-19 доктор от Бургас Заради изключителното състояние: Драстичен растеж на безработицата Двама депутати от ГЕРБ са с ковид Д-р Александър Симидчиев: Инфодемията е по-опасна от пандемията 457 са доказаните случаи на COVID-19 у нас Двете съмнителни проби на депутати за COVID-19 са негативни Спешни медици: Трудът на депутатите се оказва по-рисков от нашия БСК: Едва 8% от работодателите са склонни да се възползват от мярката " 60/40 " Лекар от Спешна помощ: Пациенти лъжат за признаците си поради COVID-19 Общината оказва помощ на бизнеса в София с данъчни и административни облекчения Пролетната почивка за учениците няма да отпада
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР