Ако президентът Радев връчи третия мандат на ИТН, възможностите за

...
Ако президентът Радев връчи третия мандат на ИТН, възможностите за
Коментари Харесай

Никола Минчев за възможността да стане премиер: Не бих избягал от отговорност

" Ако президентът Радев връчи третия мандат на Има Такъв Народ, опциите за пряк диалог с нас от " Продължаваме промяната " са доста лимитирани на този стадий с оглед случилото се през последните месеци ", това сподели някогашният парламентарен началник, народен представител от Политическа партия, Никола Минчев в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

" Със сигурност ще поставим старания в границите на този парламент да има кабинет, тъй като си даваме сметка, че сега най-важното е да има работещ парламент ", добави той.

" Най-важното за нас не са персоналните постове, а програмата. постовете не са най-важното за нас " - по този начин отговори на въпроса на водещия Бойко Василев вероятен ли е кабинет с участите на Политическа партия, само че без Кирил петков и Асен Василев.

" Това би било решение на Политическа партия, което аз не бих взел еднолично, а ще вземем дружно, В подобен случай няма да избягам от отговорност ". сподели той във връзка спрягането на името му за предстоящ министър председател. Той не бил взел участие персонално в диалози с непознати дипломати за вероятно съюзяване с ГЕРБ: Не съм усетил сходен напън ".

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР