Ако президентът на Украйна Володимир Зеленски е тук или ще

...
Ако президентът на Украйна Володимир Зеленски е тук или ще
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще се радвам отново да видя Зеленски

Ако президентът на Украйна Володимир Зеленски е тук или ще пристигна, това ще покаже, че България е значима за стабилността и нашата роля не е периферна. Това сподели пред БТВ  съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. Той изясни, че ще се радва да го види още веднъж, откакто като министър председател към този момент се е срещал със Зеленски в Киев.
Прочетете още
Само от Министерския съвет обаче щели да кажат дали Зеленски е тук или ще пристигна. Кирил Петков беше безапелационен, че въобще не съществува диалог хора да бъдат изпращани в Украйна. Продължавала военно-техническата помощ, както и за пътя на страната към Европейския съюз.

По отношение за връзката на ПП-ДБ с ГЕРБ-СДС Кирил Петков сподели, че би трябвало да има дисциплинираност за ежеседмични работни срещи. Единствената причина да сме в тази настройка е да има резултати, посочи Кирил Петков. Той поздрави Бойко Борисов, че се отхвърли от имунитета си.

От ПП-ДБ били подготвени да излъчат специалисти за работата по конституцията. За кметските избори щели да са с общи претенденти с Демократична България.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР