Ако президентът иска да говорим за избори и Изборен кодекс,

...
Ако президентът иска да говорим за избори и Изборен кодекс,
Коментари Харесай

Цветанов: Радев да каже как е финансирана кампанията му, щом говори за избори

”Ако президентът желае да приказваме за избори и Изборен кодекс, дано първо каже по какъв начин е финансирана акцията му ”. Това съобщи пред публицисти в Банско ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.
Той би трябвало да отговори на подозренията, че обществено слаби са финансирали акцията. Как е допустимо един обществено слаб човек, който мъчно може да поеме своите лични разноски, да отдели 400 лева за кандидат-президентската акция на Радев? "

Цветанов приказва и за влизането на България в Шенген по въздух. „ Наскоро евродепутатите за следващ път препотвърдиха поддръжката си за България. Често по такива тематики сме следили опълчване, само че този път всички български евродепутати бяха единни “, сподели той и поздрави Сергей Станишев за преизбирането му за ръководител на ПЕС. „ Винаги е хубаво, когато българи получават толкоз виновни управителни постове, това е самопризнание. Неотдавна и Мария Габриел, българският еврокомисар, бе определена за заместник-председател на ЕНП Жени “, добави зам.-председателят на ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР