Ако през кошмарния заради COVID19 сезон 2020 във Формула 1

...
Ако през кошмарния заради COVID19 сезон 2020 във Формула 1
Коментари Харесай

Верстапен и Хамилтън са фаворити в първото състезание от сезона на Формула 1

Ако през кошмарния поради COVID19 сезон 2020 във Формула 1 въпросът беше дали Люис Хамилтън ще се изравни по трофеи с Михаел Шумахер, то през сезон 2021 на надпреварата въпросът наподобява e по-скоро по кое време тъкмо Люис Хамилтън ще завоюва осмата си купа.

Няма какво да се лъжем: един водач (Люис Хамилтън) и един отбор ( " Мерцедес " ) са надалеч пред останалите. И в случай че това може да направи надпреварите безинтересни от спортна позиция за някои (здравейте, почитатели на " Ферари "!), най-дългият сезон в историята на Формула 1 (с 23 планувани старта за 260 дни) предлага доста варианти за залагания. Затова WINBET дава хипер-любопитни благоприятни условия, които ще намерите на в секция " Спорт " -> Моторни спортове-> Формула 1.

И въпреки всичко, нов сезон, нов шанс. Някои нови, само че в действителност познати имена: Синът на Михаел Шумахер, Мик, който завоюва предходния сезон във Формула 2, ще дебютира в надпреварата, в което татко му и чичо му оставиха незаличима диря, като водач на клетия тим на " Хаас ". Негов сътрудник в тима ще бъде Никита Мазепин, чието криво-ляво показване във Формула 2 някак се оказа без значение, когато татко му станa спонсор на отбора. Третият във Формула 2 през 2020 година, Юки Цунода се причисли към " Алфа Таури " на мястото на Даниил Квят. Не можем да пропуснем и завръщането на двукратния международен първенец Фернандо Алонсо, на който очевидно му писна да се занимава с нелепости, излекува се след нелепия авто-инцидент през февруари и в този момент се завръща в тима на " Алпин " (новото име на " Рено " ).

Загадка е към момента какво тъкмо можем да чакаме от новия отбор във формулата, " Астън Мартин ". Загадка е тъй като въпреки това да е ребрандираният " Рейсинг Пойнт " от предходната година, с изключение на " татковото момче " Ланс Строл, в другата кола ще бъде единият от притежателите на отбора, четирикратният международен първенец Себастиан Фетел. През целия минал сезон той въобще не се опитваше да скрие какъв брой доста желае да се махне от " Ферари " и да се отдаде напълно на новото си владеене. Колата им съумя да навърти малко километраж на тестванията в Бахрейн при започване на март, само че дали ще бъде задоволително добра, с цел да може най-малко да повтори представянето на отбора от предходната година, към момента не е ясно. През предходната година, познавачите скъсаха тима от бъзици поради очевадните прилики на колите им с тези на " Мерцедес " и упованията не са по-различни и за тази година. Засега обачепредстои да забележим дали " Астън Мартин " могат да предложат някаква конкуренция на хипотетичния водач, с изключение на стилни закачки сред двата тима в Туитър.
 Първият победител в огромната MINI БОНУС ИГРА на WINBET получи своята премия
Първият победител в огромната MINI БОНУС ИГРА на WINBET получи своята премия

Тегленето за идната огромна премия в играта е на 29 март

Иначе, коефициентът на WINBET за осма купа на Люис Хамилтън е 1.48 и в случай че не се получат някакви основни катаклизми в първите стартове, упованието за триумф на британеца е много целесъобразно. Но с цел да е по-интересно, WINBET предлага и
залог " Кой ще е победител, в случай че го нямаше Хамилтън "? Миналата година съотборникът му Валтери Ботас приключи втори в крайното класиране и коефициентът за финландеца през 2021 година е 4.20. Фаворит в тази конкуренция съгласно WINBET обаче е Макс Верстапен, чиито шансове се правят оценка на 1.70. Причината е, че упованията са творението на " Ред Бул " да не се чупи толкоз постоянно и да не коства на нидерландеца пет отпадания както през 2020 година

Дългосрочните
залози включват и шампионат, от който са извадени водачите на " Мерцедес " (Хамилтън и Ботас), " Ферари " (Льоклер и Сайнц-младши) и " Ред Бул " (Перес и Верстапен). Фаворит в тази редуцирана конкуренция съгласно коефициентите на WINBET е Даниел Рикардо (3.30), следван от Джордж Ръсел (4.20) и Ландо Норис (5.00).

Официалният старт на сезона във Формула 1 е в неделя на пистата " Сахир " в Бахрейн и WINBET ви предлага изумителните 74 разнообразни пазара за
залози за това съревнование.

От обичайните " Победител при конструкторите ", " Място в тройката " и " Място в зоната на точките ", през " Победител в квалификацията ", " Автор на най-бързата обиколка в надпреварата ", " Разлика сред първия и втория в крайното класиране " и " Позиция на старта на спечелилия в надпреварата " до по-ексцентричните " Първи изнемощял водач ", " Първи водач, спрял в бокса " и " Брой приключили надпреварата ".

Кандидат №1 за шампионската купа Люис Хамилтън ще опита да стане първият водач в историята на конкуренцията с пет победи на тази писта и WINBET дава коефициент 2.55 за британеца. Най-високо обаче са оценени възможностите на Макс Верстапен (2.35), който остана втори предходната година на напълно малко над секунда закъснение от Хамилтън.

Можете също по този начин да заложите и кой от съотборниците в даден отбор ще приключи на по-предна позиция. Най-трудно наподобява това да се предскаже в " Хаас ", с техните двама дебютанти - Мик Шумахер (1.77) и Никита Мазепин (1.98).

А консуматори на платформата
winbet.bg е значимо да знаят, че с всеки 50 лева залог в секция, печелят и един ваучър за присъединяване в жребия за чисто нов автомобил или парична награда в на WINBET. Срокът за трупане на талони изтича в 20:00 ч. на 29 март, а жребият е час по-късно, теглен онлайн във.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР