Ако премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Ако премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Огнян Минчев: И премиерът, и президентът са в криза

Ако министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е в рецесия и хвърля на масата неуместни оферти за Велико национално заседание и нова Конституция, неговият конкурент - в лицето на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на - също е в рецесия, защото той е загадка - не загатва нищо за това кой е, каква позиция има и каква политика счита да води. Това разяснява пред БНР политологът доцент Огнян Минчев.

"Призивът на Радев да се саморазпусне Народното събрание би имал някаква легитимност, в случай че той излезе и дружно с този апел каже освен, че е подготвен да предложи служебно държавно управление, само че и да каже, че има политическа позиция, която включва това, това и това. Да каже: "Смятам да предложа подобен екип, подобен министър председател, такива акценти ". Ние нищо не знаем за президента Радев и политическите му позиции, с изключение на поредност от клюки за афинитета му към Кремъл и към някои неприемливи акции на Кремъл - като анексията на Крим ", означи той.

Според Минчев неналичието на неприкритост задълбочава рецесията. Той уточни, че ще е забавно да се види дали при започване на септември ще има нова сила на митингите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР