Ако премахването на охраната на главния прокурор ще реши всички

...
Ако премахването на охраната на главния прокурор ще реши всички
Коментари Харесай

Иван Гешев: Ще се откажа от охраната си, ако това ще реши проблемите в държавата

 Ако премахването на защитата на основния прокурор ще реши всички проблеми в страната и българските жители ще са спокойни и богати, за мен няма проблем мога и самичък да се откажа от защитата си. Това съобщи основният прокурор във връзка признатите на първо четене промени в Закона за НСО.

Той разяснява и законопроекта за правосъдната власт.

" Правенето на законодателство на коляно ще докара до проблеми - с проведената престъпност, с противопоставяне на тероризма и корупцията по високите етажи. Единственият печеливш от цялата обстановка ще бъде проведената престъпност, престъпността и мафията ", съобщи основният прокурор.

Според него премахването на тези звена ще докара до юридическа злополука и юридически безпорядък. По думите на Гешев жертвата на тази злополука ще са българските жители.

" За мен промяна, и за сътрудниците от прокуратурата, е възстановяване на нещо работещо. Аз считам, че профилираните структури - Специализираната прокуратура и Специализирания съд са едни от най-хубавите, да не кажа най-хубавите работещи прокуратури в страната ", сподели още основният прокурор.

Според Гешев новият законопроект за правосъдната власт може да докара голям брой проблеми като взрив на престъпността до равнища от 90-те години, затрудняване на работата на европейската прокуратура.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР