Ако преди малко повече от година и половина България беше

...
Ако преди малко повече от година и половина България беше
Коментари Харесай

Даниел Митов: Зад обърканата усмивка на Кирил Петков стои нравствен разпад

Ако доскоро повече от година и половина България беше подготвена за влизане в еврозоната, сега сме в зона на разпад. Зад обърканата усмивка на Кирил Петков стои духовен разпад.

Това сподели Даниел Митов от ГЕРБ по време на среща на партията със симпатизанти в Ямбол.

Назначенията на ръководещите се вършат въз основата на роднински връзки, бизнес партньорства и от време на време на заслуги за тези, които са съумели да се заловен за верния парапет в верния миг.

От страна, която строеше пътища, се превърнахме в страна на обърканост. Ние сме страната с най-нисък плануван стопански напредък и най-високи инфлационни индикатори в Европейския съюз. Те са подтиквани от левичарските бюджети на Асен Василев. А цената плащаме всички ние – българските жители

Безпътицата в страната е и външнополитическа.

От „ смяната “ бяха огромни евроатлантици, само че отхвърлиха да гласоподават военна помощ за Украйна. Карат се с „ Газпром “, само че купуваме съветски газ посредством медиатори. Репчат се на Путин, а обслужват „ Лукойл “.

Щяха да решат казуса със Северна Македония, а от Европа трябваше да звънят на Бойко Борисов, тъй като знаят кой може да лидира този развой и да придвижи проблема напред.

От кръстопът на цивилизациите се превърнахме в кръстопът на дребните сметки. Разминават се поръчките на „ смяната “ за промени и тяхното нищоправене. Всяко нещо, което пробват да побутнат, се разпада.

Асен Василев си разреши да каже, че външни фактори шушнели, че би трябвало да се търси евроатлантическо държавно управление. Единственият звук, който Асен Василев схваща, е шушукането на комисионните. Оттук нататък той отново нищо не е схванал с типичния си непрофесионализъм.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР