Ако правителството реши на територията на България да дойдат сили

...
Ако правителството реши на територията на България да дойдат сили
Коментари Харесай

Борисов: Ако правителството реши да дойдат сили на НАТО, ние ще го подкрепим

Ако държавното управление реши на територията на България да дойдат сили на НАТО, ние ще го подкрепим. Ако се допусне спор поради никаквата ни политика сега, ще понесем тежки загуби. Това съобщи на брифинг в партийната централа водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Една от тактиките на Русия е да вблива клинове. Ако държавното управление изиска на територията на България да дойдат натовски бойци, самолети, кораби, по проекта на НАТО, ние ще ги подкрепим. Само мощната защита на всички като един ще спрат експанзията ", сподели той.

" Ние би трябвало да сме излючително решителни и да подкрепим всяко решение, което поддържа нашите отбранителни качества. Съгласно проектите на НАТО би трябвало да осъществим нашите договорености и да не дадем късмет България да се третира като страна, която се колебае. Трябва да бъдем оптимално решителни. И тук не става въпрос за връзките ни с Русия ", сподели Борисов.

" Дни наред очаквам външният ни министър, още не знам какво прави, не знам по какъв начин се споделя, да има дейна активност, а тя даже не отива на препоръки, а праща заместител. България ще е застрашена при възможен спор ", съобщи Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/784249822987088
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР