Ако правителството поиска на територията на България да дойдат натовски

...
Ако правителството поиска на територията на България да дойдат натовски
Коментари Харесай

ГЕРБ подкрепят правителството за отбранителен план на НАТО у нас

Ако държавното управление изиска на територията на България да дойдат натовски бойци, самолети, кораби по проекта на НАТО, ГЕРБ ще ги поддържа.

Това стана ясно от изказване на водача на партията Бойко Борисов пред депутатите и Изпълнителната комисия. Борисов е уверен, че единствено мощната защита на всички като един ще спре експанзията.

Относно в акваторията на Черно море и включването на натовски изтребители в контрола на въздушното пространство над България водачът на ГЕРБ посочи, че и преди е бил срещу военната армада от кораби в Черно море .

" И в този момент съм срещу това да става без дипломатически мирни решения, без обезщетения за туризма. При едни тежки санкци и - загубихме милиард от селското стопанство ", изясни Борисов.

Борисов напомни самичък думите си, че не желае военни кораби в Черно море, а туристически яхти, само че в случай че се допусне спор поради " никаквата ни сега полити ка ", ще понесем тежки загуби.

Решението на ГЕРБ се базира на правилото, че като член на НАТО България поддържа обща политика, проекти отбранителни.

За поддръжката при той изрази своето мнение. " Нас никой в никакъв случай не ни е подкрепял. Колкото и да беше преференциално за България те постоянно бяха на чорчик, наобратно, напук ", сподели Борисов без да прецизира дали става въпрос за опозицията в страната или за интернационалните организации и страни.
 Кирил Петков: Няма да има шоково нарастване на цените на тока
Кирил Петков: Няма да има шоково нарастване на цените на тока

Антиваксърското говорене води до по-висока смъртност

Храмовете в България да заплащат по потребителски, а не по промишлени цени . Това предложение даде водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. От ГЕРБ ще потърсят съвета на юристите по какъв начин може да се стане това.

Заради внезапния скок на цената на тока доста от храмовете в страната си постановиха внезапни икономии, други потърсиха дарения, с цел да могат да оцелеят. - дали да платят тока или да закупят медикаменти за лекуване на пациентите си.
 Стефан Янев: Дипломацията за разрешаването на спора НАТО-Русия е значима
Стефан Янев: Дипломацията за разрешаването на спора НАТО-Русия е значима

Българската позиция би трябвало да бъде на първо място в отбрана на българския народен интерес

Припомняме, след изказването на Русия НАТО да изтегли силите си от България и Румъния, за присъединение към военноморските сили на НАТО и обмисля да изпрати изтребители в България.

Франция изрази подготвеност да изпрати войски в Румъния под командването на НАТО.

от април, с цел да поддържа дейностите на пакта за защита на въздушното пространство, и слага транспортен съд и сухопътни елементи в подготвеност за съюзническите сили за реагиране.

Действията на тези страни не са провокирани от засиленото словесно напрежение по оста Русия-Украйна, а са част от учения и съдействие, прецизират военните специалисти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР