Ако правителството на Слави Трифонов, предложено на 12 юли, в

...
Ако правителството на Слави Трифонов, предложено на 12 юли, в
Коментари Харесай

Николай Василев: Правителство на ИТН нямаше да предложи актуализация на бюджета

Ако държавното управление на Слави Трифонов, препоръчано на 12 юли, в някакъв различен успореден свят се беше състояло нямаше да предложи актуализация на бюджета.

Това съобщи в студиото на " Панорама " Николай Василев, който беше препоръчан за министър председател в проектокабинет на " ИТН ".

" Подкрепях горещо, обществено, неведнъж консервативната бюджетна политика на държавното управление на ГЕРБ до септември 2020 година Тогава се случи огромен поврат, тъй като сякаш поради рецесията, а в действителност с предизборни планове, се промени публичния контракт и единствено за нула време се образува един бюджетен недостиг от към 5 млрд лева и голямата част от тях отидоха в сфери, които нямат нищо общо с пандемията ", изясни Василев.

Той насочи своите 4 рецензии към нарастването на пенсиите:

- за какво това се случва по средата на годината;

- за какво се назовава пенсионен модел, откакто 50% от пенсионерите получават една и съща пенсия;

- дефицитът на НОИ;

- нарастването за перо " Пенсии ", което е над 3% от БВП;

" Бюджетен ястреб е човек като мен, който поддържа влизането в Еврозоната, поддържа ниските директни налози, поддържа да няма бюджетен недостиг ", съобщи Николай Василев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР