Ако попитате какво разбират под перфектна връзка, мъжете и жените

Ако попитате какво разбират под перфектна връзка, мъжете и жените ...

Какво искат жените: С какъв мъж биха имали перфектна връзка.


Ако попитате какво разбират под перфектна връзка, мъжете и жените няма да ви дадат еднозначен отговор. Едните винаги имат повече изисквания в сравнение с другите и това е съвсем нормално.

Обикновено жените са по-взискателни към половинките си. Повечето търсят човек, на който могат да разчитат във всяко едно отношение. Ето защо искат стабилна връзка и партньор, на който имат доверие.

Ето кои четири условия са важни за жените, за да може една връзка да бъде перфектна:

1. Стабилни доходи

Разбира се, за много жени се говори, че на първо място търсят парите, а не чувствата, които изпитват към тях. Има разлика между така наречените "златотърсачки" и дами, които желаят да бъдат с човек, който има стабилни доходи. Ако го има това условие, те имат по-голяма сигурност, че ако създадат семейство, мъжът ще се може да покрие неговите нужди. В други случаи жените имат доста по-успешна кариера, но това ги задължава да не излизат с някой да е. Затова си търсят човек, който е на тяхното ниво.

2. Мъже шегаджии

Много жени си падат по мъже, които не са толкова привлекателни, но пък имат страхотно чувство за хумор. Те могат да ги разсмеят дори когато им е тъжно и плачат. Колкото по-забавни и комуникативни са мъжете, толкова по-добре ще се разбират с жената и нейните най-близки приятели.

Вижте още по темата в Tialoto.bg
По публикацията работи: Иванка Гъркова

Източник: dnes.bg