Ако поне малко се интересувате от шоубизнес, няма как да

...
Ако поне малко се интересувате от шоубизнес, няма как да
Коментари Харесай

Едно и също ВСЕКИ ДЕН: 5-те храни, с които се храни Дженифър Лопес

Ако най-малко малко се интересувате от шоубизнес, няма по какъв начин да не забележите, че Дженифър Лопес наподобява необикновено. Не може да се отхвърли, че певицата е безспорен възторг на сцената и отвън нея. Тя сигурно тренира доста, с цел да поддържа фигурата си, а единствено част от тренировките й включват: извършения за стомах, повдигане на тежести и танци.

Но с цел да бъде в крайник с необикновено дейния си метод на живот, Джей Ло също би трябвало да се храни вярно. Не е изненада, че тя е също толкоз дисциплинирана с метода си на хранене, колкото и с фитнеса. Изпълнителката е почитател на салдото, само че въпреки всичко внимава доста с какво се храни, с цел да е сигурна, че получава най-хубавото. Ето какви са питателните привички на Дженифър Лопес, които й оказват помощ да наподобява толкоз добре.
Органични храни   View this post on Instagram

" Карам я да се храни доста чисто, тъй като се нуждае от в действителност положително и качествено гориво за всички неща, които прави ", споделя нейният треньор Трейси Андерсън. " Всичко е органично и всичко е доста добре премислено. Тя приема доста висококачествени протеини и богата на хранителни субстанции храна. "
 
Много вода   View this post on Instagram

Хидратацията е толкоз значима за певицата. Тя пие най-малко седем чаши дневно. Сигурно е, че известната й бутилка за вода с камъчета, която носи на всички места, е цялостна с H2O. Джени също по този начин от дълго време заобикаля алкохола и кофеина. " Не съм приемала кофеин от години ", споделя тя пред Hollywood Life.
БЕЗ обработени, пакетирани храни   View this post on Instagram

Не че можем да си представим Джей Ло да пазари в хранителния магазин, само че в случай че го правеше, тя щеше да се разхожда единствено в частта с пресни храни. В диетата й няма нищо модифицирано. Основните й източници на протеини са яйчен белтък, бяло пуешко месо, пилешки гърди и говеждо месо, хранено с трева. Тя също по този начин яде риба, с цел да си набави протеини и омега-3 и 6, а за бързо похапване и здравословни мазнини избира шепа ядки.
Много плодове и зеленчуци   View this post on Instagram

Една цяла категория от диетата на певицата е отдадена на зеленчуците, само че не всички намират своето място в чинията й. Тя се стреми към повече листни зеленчуци и заобикаля морковите и царевицата, заради по-високото наличие на захар. Когато не прави 10-дневно предизвикателство без захар и въглехидрати, Джей Ло включва комплицирани въглехидрати към храненията. Някои от обичаните й са сладки картофи, кафяв ориз, киноа, оризов самун и овесена каша.
Обича баланса   View this post on Instagram

Тя е доста уравновесен човек, тъй че няма да пропусне Деня на благодарността или празник с децата си. " През годините научих какъв брой е значимо да подкрепям по-здравословна диета ", споделя Джей Ло. " Въпреки това към момента хапвам някои от храните, които обичам, само че в умерени количества. Не се отнемам. " Любимите й десерти? Шоколадов сладолед и бисквити с късчета шоколад.
Примерното меню на Дженифър    View this post on Instagram

Закуска: Закуската на Дженифър нормално е смути, богато на протеини. Съдържа доза протеин на прахуляк, ягоди, малини, боровинки, гръцко кисело мляко, канела, мед, кубчета лед и свеж лимонен сок.

Обяд: " До обяд загивам от апетит ", споделя певицата. На обяд тя постоянно яде салата със сьомга и зеленчуци като броколи, тиквички, чушки и винегрет. Тя показа и друга рецепта за салата за обяд: ситно нарязано зеле с кесо, тиквени семки, свеж лимонен сок, екстра върджин зехтин и шалот.

За следобедна закуска: Натовареният график на Джей Ло значи, че тя се нуждае от гориво в придвижване. " Тъй като съм непрекъснато в придвижване, постоянно обичам да имам по-здравословни закуски като плодове или зеленчуци със себе си ", споделя тя.

Вечеря: Когато пристигна време за вечеря Джей Ло нормално избира протеин, комбиниран с киноа. " Най-често това са ориз и фасул, с които съм израснала. И одобрявам свинско и пилешко - изключително в пуерторикански жанр! ", споделя тя. Като опция звездната хубавица съчетава протеина си със зеленчуци като сотирано брюкселско зеле и печен сладостен картоф.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР