Ако ползвате видеокарта на Nvidia, най-вероятно знаете са Game Ready

...
Ако ползвате видеокарта на Nvidia, най-вероятно знаете са Game Ready
Коментари Харесай

Nvidia пусна Game Ready за Final Fantasy XV



Ако ползвате видеокарта на Nvidia, най-вероятно знаете са Game Ready функционалността, която разрешава доста лесна оптимизация за редица заглавия - безусловно с натискането на един бутон. Сега компанията пуска ъпдейт за този драйвер, който включва поддръжката на няколко игри, само че най-важната и предстояща от тях е PC версията на Final Fantasy XV - касовият шлагер на SquareEnix и първия опит за игра с отворен свят от поредицата.

С новия програмен продукт всички почитатели на Final Fantasy ще могат да се възползват от благинки като Ansel камерата и ShadowPlay Highlights, както и резултатите Flow, HairWorks, ShadowWorks, Tyurf Effect и VXAO. Nvidia ще продължи да работи с Square Enix по фината конфигурация на продуктивността и стабилността и ще добави поддръжка за функционалностите и технологиите, предлагани единствено на геймърската PC платформа GeForce GTX, като технологията NVIDIA G-SYNC™, усъвършенстваните настройки за възпроизвеждане и GeForce Experience.

Новите драйвери обезпечават и усъвършенстване на продуктивността на PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG). Резултатите демонстрират скок с до 7%, според от графичната карта и конфигурацията. Сред останалите игри, които получава Game Ready лечението са Warhammer: Vermintide 2 и Worlds of Tanks’ 1.0 Engine Upgrade.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР