Ако получите ZIP или RAR файл в Gmail, можете да

...
Ако получите ZIP или RAR файл в Gmail, можете да
Коментари Харесай

Dropbox разширява опциите си за преглед на файлове








Ако получите ZIP или RAR файл в Gmail, можете да прегледате неговото наличие, без да е належащо да го сваляте. Подобна алтернатива към този момент предлага и Dropbox за разнообразни типове файлове. Сега можете да разглеждате ZIP и RAR формати, както и изображения, без да е належащо да губите място за тях, в случай че наличието им не е потребно за вас.

Прегледът на PDF и PowerPoint файлове също е обиден от смяната. Обновената странична лента ви разрешава да отидете на съответна страница или слайд, когато преглеждате тези файлове. Това е много потребна функционалност, когато търсите нещо характерно и знаете на коя страница се намира. Освен това към този момент можете да преглеждате DWG файлове и да дадете противоположна връзка даже без да имате конфигуриран AutoCAD. Това може да спести на дизайнерите и техните клиенти доста време и главоболия.

Възможността за ревизиране на EPUB файлове също е нова алтернатива, което може да бъде потребно за създателите, издателите и сътрудниците, които желаят да споделят ръкописи и да ги съхраняват предпазени с ключова дума. Освен това в новия ъпдейт Dropbox прибавя и функционалността за обзор на MXF видео.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР