Ако пожелаят да честват 8 март в ресторант дамите от

...
Ако пожелаят да честват 8 март в ресторант дамите от
Коментари Харесай

Ето колко ще ни струва да отпразнуваме 8 март

Ако пожелаят да празнуват 8 март в ресторант дамите от Монтана би трябвало да броят по 30 до 120 лв. за празничното меню.

Собствениците на заведения подбраха най- положителните ястия на налични цени за вечерта. Интересът към групово празнуване е изключително огромен и даже не доближават места, оповестява " 24 часа ".

Всички места са резервирани, алено вино ще се лее, изискани мезета, салати с розови домати, бон филе, пълнено пилешко филе с моцарела, домати и спанак или вкусни пържоли, филе със сос от гъби, вретено и други кулинарни изненади чакат представителките на нежната половина на човечеството в заведенията в Монтана.

Засукани са десертите - тройна шоколадова торта, крем тирамису, чийз кейк, парфе, крем карамел, палачинки с шоколад, даже диетични десерти и други. Всички сдружения – на учителите ветерани, на диабетиците, дребни женски колективи и радостни компании избират банкетите в по-изискана атмосфера.

По традиция всеобщите тържества приключват с Дунавското хоро. На някои места ще има и жива музика, споделиха ресторантьорите. Според тях макар високите цени се връща традицията за шерване на женския празник и ползата е нечуван.

Aко добавите първокласна СПА почивка, честване на планина или далечна дестинация сумата много набъбва. Има хиляди аргументи, даже и с най-малките и благи жестове този празник, който някои назовават Денят на Клара Цеткин да стане от прост специфичен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР