Ако погледнем в зодиака, зодия Рак и зодия Лъв са

...
Ако погледнем в зодиака, зодия Рак и зодия Лъв са
Коментари Харесай

Любовна съвместимост между Рак и Лъв

Ако погледнем в зодиака, зодия Рак и зодия Лъв са прилежащи зодии. Близостта им в зодиакалната карта дефинира тяхната добра съгласуемост. Представителите на двата знака се схващат чудесно между тях. Те построяват доста крепки другарски връзки, колегиално също си харесват доста. Не са редки и любовните връзки сред тях.

Когато представители на тези знаци се срещнат на полето на любовта, те имат късмет за постоянна връзка, въпреки не постоянно да схващат претекстовете на отсрещната страна. Напасването става поради близостта на знаците в календара.

Зодия Лъв като архетипна фигура въплъщава благородството, Зодия Рак е домошарят. Ако си партнират в любовните връзки, те ще припомнят историята на Пепеляшка от едноименната приказка. Раците са пленени от царствения Лъв, само че с времето насоченият към дома Рак ще завоюва сърцето на своя кумир с дребните житейски наслади, които неговата същина предлага - това са любовта, верността, фамилните полезности.

Хепиендът е сигурен в множеството случаи, само че компликациите по пътя няма да липсват.

Успешно другарство и мощна любов може да съществува сред двете зодии поради разположението на небесните тела при тях и връзките, които те основават с въздействието, упражнявано върху всеки знак.

 Съвместимост сред Рак и Лъв

Управляващата планета при Лъва е Слънцето, то символизира Аз-а, както и мъжката сила. Управител на Рака е Луната, а тя движи женската емоционалност и женствеността въобще. Енергиите на мъжкото и женското начало се свързват по натурален метод и това дефинира триумфа на връзката.

Баланс сред двете зодии би трябвало да съществува и той е доста значим за триумфа на партньорството.

Знаем, че Лъвът принадлежи към огнените знаци, до момента в който Ракът е воден знак. При срещата им се получава мощно полово привличане, само че Ракът може да повлияе на ведрата природа на Лъва, в случай че не внимава. Депресивните му положения не се харесват на виталната натура на Лъва и това може да бъде проблем, в случай че Ракът не прояви тактичност.

Практически всяка от зодиите може да предложи на другата всичко, от което тя се нуждае. Затова и любовната съгласуемост сред Рака и Лъва е толкоз добра. Екстровертът и интровертът в тях могат да намерят салдото в връзките си и да изградят постоянна и трайна връзка. Те демонстрират удивителна прочувственост в връзките между тях и това е източникът на споделените мигове на благополучие сред тях. Като натура представителите и на двете зодии са отдадени един на различен, амбициозни са и имат опциите да запазят любовта между тях, макар компликациите, които могат да зародят по пътя им.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР