„Ако погледнем статистиката, в годините има много повече бягства и

...
„Ако погледнем статистиката, в годините има много повече бягства и
Коментари Харесай

Александър Ненков: Правителството няма да падне, а затворникът Колев ще бъде заловен!

„ Ако погледнем статистиката, в годините има доста повече бягства и отклоняваме от режима. За мен има един доста значителен проблем. В последните години доста се либерализираха техните режими. Няма система без пропуски”. Това сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.
Нещо изненадващо се случи в ефира на Канал 3 (СНИМКИ)

„ Рано или късно и Радослав Колев ще бъде хванат. Трябва да се види къде са пропуските и да се изчистят. Не се е случило кой знае какво, в огромните страни има повече такива случаи. До колкото разбирам самият затвор преценя до какъв брой самият пандизчия би избягал. Трябва да се проучват пропуските в системата. На вота във вторник при един естествен разговор може да излязат и потребни неща. Каквато и система да измисли, това са пандизчии, които би създали и всеотдайност, с цел да измислят метод да избягат. Когато човек няма какво да губи, мъчно ще го спреш”, безапелационен беше той.
„ Комплексна е оценката на работата на Цецка Цачева. Безспорно има своите пропуски. Мисля, че тя си прави работата съзнателно. В последна сметка не постоянно всичко може да се разпише от всяка позиция. Министерство на вътрешните работи вършат всичко по силите си, с цел да заловят и другия избягал пандизчия. Мисля, че министърът на Министерство на вътрешните работи се оправя добре. Със сигурност системата би трябвало да се реформира. Не съм експерт, само че сигурно има пробойни. Тази система е доста сложна и не може с внезапни промени, а би трябвало лека полека”, показа депутатът от ГЕРБ.
Ако в друга обстановка на вота имаше спор, биха излезли хубави решения. Аз съм сигурен, че няма да излезе положителен резултат, а ще са рецензии, само че държавното управление няма да падне. Всеки би трябвало да си носи оставката да му стърчи от джоба. Нищо в живота не е черно и бяло. Не е елементарно да се ръководи. Само човек, който счита, че е непогрешим, може като вземе решение да каже, че то е крайно”, сподели Александър Ненков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР