Ако погледна политиците през призмата на моята професионална квалификация, те

...
Ако погледна политиците през призмата на моята професионална квалификация, те
Коментари Харесай

Д-р Гълъбова: Хората не гласуват, защото стоката на политическата сергия е развалена

Ако погледна политиците през призмата на моята професионална подготовка, те са към момента младежи. Нищо, че са хора в зрелост, те в реалност ще държат палаво, закачливо, докачливо. Те наподобява неосъзнават какви виновни задания имат за решение. Те не схващат, че Народното събрание не е място, където да разходят новите си костюмчета и брошки, новите си чанти и прически. Че Народното събрание е място, където те би трябвало да вземат виновни решения за 6 милиона души.

Това разяснява пред Нова нюз психиатърът доктор Цветеслава Гълъбова. 

Те ни разиграват в действителност скечове. И тъй като не са професионални артисти, и скечовете не им се получават. И ние гледаме едно долнопродно театро, в което се замерят с обиди, с квалификации, доста от тях не приказват литературен език, доста от тях нямат визия от обикновен етикет. Нас ни въприемат като аудитория на закачките в детската градина. Само че ние не сме изтощените родители, които идват от работа да ги вземат, а ние сме хората, които осигуряваме техния по никакъв начин не неприятен стандарт на живот. И това не трябва да го не помнят, уточни тя. 

Те непрекъснато ни оферират едно и също на политическата сергия. Това е повода за прекомерно ниската изборна интензивност. Не са хартиените бюлетини, не е страха от машините. Това е смешно - по какъв начин не се плашим от банкоматите, разяснява тя. 

Понеже на политическата сергия стоката е развалена, хубавата стока е откъм гърба, а начело поставят едно и също, на идващите избори, в случай че забележим същите лица със същите обещания, отново няма да се получи, уточни психиатърът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР