Ако подозирате половинката си в склонност към кръшкане, пребройте братята

...
Ако подозирате половинката си в склонност към кръшкане, пребройте братята
Коментари Харесай

Разкриха кои половинки са склонни към кръшкане

Ако подозирате половинката си в податливост към кръшкане, пребройте братята и сестрите й. Ако сътрудникът или партньорката Ви са израсли като единствени деца в фамилията, вероятността да се сдобиете с рога внезапно се усилва, написа в. " Дейли експрес ", базирайки се на резултатите от изследване, направено във Англия.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА НАЙ-СЕКСУАЛНИТЕ ГРАДОВЕ В СВЕТА

Допитването измежду консуматори на уеб страницата за извънбрачни запознанства Illicit Encounters е открило, че болшинството кръшкачи - 34 %, са били единствени деца в фамилията.

Откриха главната причина, която кара хората да изневеряват

На второ място по податливост към невярност се подреждат първородните деца (28 процента). Следват най-малките (23 процента). Най-верни се оказват хората, които са били междинни деца в фамилията.
 невярност Thinkstock/Getty Images
А ето кои две съществени аргументи карат дамите да изневеряват

Сред потребителите на уеб страницата 24 % са с доведени братя и сестри.

СНИМКИ: Край на още една любовна история в Холивуд

" Резултатите от изследването демонстрират, че фамилната история въздейства върху бъдещото държание в любовта. Известно е, че детството на единствените потомци постоянно е самотно и това може да се отрази върху бъдещите им връзки. Ако сътрудниците им работят дълго или пътуват постоянно, те могат още веднъж да почувстват тогавашната самотност и до потърсят разтуха отвън брачното ложе.  И трите аргументи, които карат мъжете да изневеряват

На другия полюс са междинните деца в фамилията, които са израснали обсипвани с обич както от родителите, по този начин и от братята или сестрите си. Веднъж пораснали, те нямат толкоз мощна нужда от обвързаност, не реагират по същия метод на краткосрочната самотност и не са склонни да търсят извънбрачни афери ", споделя представителят на уеб страницата Крисчън Грант.

И още за изневярата:

Кръшкачът колегата си мени, само че нрава - не

Вижте на каква възраст дамите изневеряват най-често

Ето за какво дамите по-лесно простят изневярата

Защо мъжът и дамата обичат друго и кой изневерява повече?

Кога сексът омръзва при двойките
  По тематиката Каква е връзката сред интелигентността и изневярата? Любопитни обстоятелства за изневярата (ВИДЕО) Иранска брачна половинка ще мие трупове поради изневяра
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР